dinsdag 8 juni 2021

You make everything better...


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Een tijdje geleden zag ik een leuke kaart gemaakt door collega demonstratrice Leonie van Prulleke.nl waar ik helemaal weg van was.  Ik las op haar blog dat ze deze kaart had gecased van een andere demonstratrice Tammy Wilson. 

Weet je wat dat is Casen?  Letterlijk.. Copy And Share Everything, dus je maakt een kaart na van iemand en dat laat je weer zien. Uiteraard is het altijd de bedoeling dat je credits geeft aan de originele maker.  Je hoeft een project niet perse letterlijk na te maken, je kunt een element als inspiratie nemen, een schets bijvoorbeeld, of een kleurencombinatie. 
Dit is overigens de kaart van Leonie: 


In haar blogpost - lees hem hier - vertelde Leonie dat ze erg gecharmeerd was van de kaart van Tammy maar dat ze geen enkel product had om deze kaart na te maken. Echter de schets, de opzet van deze kaart kon ze natuurlijk wel gebruiken.

Ik was op mijn beurt weer erg gecharmeerd van de kaart van Leonie en wilde deze ook graag maken. Om mezelf uit te dagen wilde ik ook een compleet andere stempelset gebruiken. 
Mijn oog viel dus op de set Nothing's Better Than.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Ik stempelde de woorden Cookies en Chocolade op de achtergrond, maakte labels en stempelde cookies en chocola en een tekst en bevestigde die volgens de schets op de kaart.
 

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Ik ben meer dan tevreden over deze kaart en vond het superleuk om een kaart na te maken met een compleet andere set. Andere kleuren, andere techniekjes, andere stempels maar toch zie je nog steeds heel goed de originele schets.
Vertel eens.. doe jij dat ook wel eens?  En hoe vind je mijn kaart gelukt?


Wil jij ook eens aan de slag met de spullen die ik heb gebruikt?
Hieronder staan alle producten, klik je op een foto dan kom je direct in mijn webwinkel. Je mag me uiteraard ook altijd een berichtje sturen. Ik help je graag.

Ga jij misschien deze kaart ook weer casen? Dat zou ik superleuk vinden, laat je het me zien?


Product List


Geen opmerkingen:

Een reactie posten