woensdag 23 december 2009

XMAS

Geinspireerd door de Xmas-letters van Wilma heb ik ook deze leuke letters gemaakt, twee setjes heb ik gemaakt, eentje staat bij ons in de kamer en eentje hangt in de etalage bij Sjaak in de winkel! Ik heb een oude lijn van Doodlebug gebruikt, ik had precies genoeg om alle letters te beplakken, verder wat sticker en de kerstboom, gingerbreadmannetjes en de rendieren heb ik met de Slice uitgesneden.
Merry X-mas!


Posted by Picasa

4 opmerkingen:

 1. Zoooo dat ziet er gaaf uit !!! De kerstmutsjes op de A's zijn super !!
  Ik wens je hele fijne dagen toe !!
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn ze leuk.

  En inderdaad ik heb mijn sneeuwsterren met glaze bewerkt.

  Fijne dagen.

  Groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat is-ie leuk geworden!!
  Hoop dat je gezellig kerstdagen hebt en een heel gezond en gelukkig 2010!!
  Groetjes,
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen