zondag 27 december 2009

kerstcadeau

Mijn zus en ik hadden dit jaar voor onze ouders een extra kerstcadeau: een foto met de 4 kleinkinderen! We wisten dat ze dit heel graag wilden dus hebben we vorige week een kleine fotoshoot gehouden in het besneeuwde landschap. Het kerstcadeau is ondertussen dankbaar in ontvangst genomen, ik kan nu deze LO laten zien die ik van de week gemaakt heb met mijn eigen foto's.CS Bazzill; PP Fancy Pants Frosted; Cuttlebug snowflake; Snowstar + glitterbrads Making Memories; letters Quickutz Journal.
Posted by Picasa

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke layout en wat een ontzettend leuke foto's. Heel stoer van jou jongens om de meisjes zo vast te houden in de sneeuw. Ik kan me heel goed voorstellen dat je ouders hier heel er blij mee zijn.

  Groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi Monique !! Wat een geweldige foto's van jouw jongens met die twee kleine meisjes !
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie layout Monique! Leuk zo met de kleuren roze en blauw. En wat staan jouw jongens trots en vrolijk op de foto.

  Ik kan me voorstellen dat opa en oma blij waren met de foto's.

  Groetjes,
  Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldig idee, zeker nu ik kan inzoomen op je foto zie het verschil van de foto's goed, de blik op het gezicht van de jongens, echt goud waard!!!

  BeantwoordenVerwijderen