zaterdag 12 december 2009

Tijmen groep 8

Elk jaar kopen we de foto's van de schoolfotograaf, niet omdat ze zo mooi zijn maar wel omdat het een leuk overzicht geeft van de schooljaren. Als je de foto's terugkijkt is het zo leuk om te zien hoe de jongens groeien.
Dit jaar had de fotograaf er ook deze pasfoto's bijgedaan, in kleur, sepia, zwart/wit en met een gerafelde rand. Ik heb ze gebruikt op deze LO, Tijmen in groep 8!


PP + shape stickers + wild cards October Afternoon Report Card; Heidi Swapp Mega Mask stars; Tattered Angels Glimmermist; borduurgaren.
Posted by Picasa

3 opmerkingen:

 1. Ik vind dit een erg gave LO! Alle details kloppen helemaal met het onderwerp en het design. En ... ik had die fotograaf ook wel willen hebben toen mijn kinderen klein waren, met zulke leuke pasfoto's!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hartstikke leuk weer! Gaaf met dat schoolpapier van October Afternoon!
  De groei van de kinderen is inderdaad leuk te volgen met al die foto's van school. Ook al zijn het niet altijd de leukste foto's... (deze is wel erg leuk hoor!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie layout en mooie foto!

  Ook wij hebben van elk schooljaar deze foto's liggen. Zelfs als ze niet mooi waren (wat gelukkig niet vaak voor kwam), heb ik ze toch gekocht. Kon het niet over mijn hart verkrijgen om tegen de kinderen te zeggen dat ik "hun foto" niet wilde... De fotograaf maakt volgens mij ook lekker misbruik van al die watjes van moeders. ((-;

  Heb trouwens een ieniemienie klein boekje gemaakt met daarin van elk jaar een pasfoto van de kids. Is ook een mooi overzicht.

  BeantwoordenVerwijderen