woensdag 2 december 2009

Proost!

De 20e challenge alweer bij Scrapbook Nederland, dit keer georganiseerd door Berdien.
We moest als achtergrond wit cardstock gebruiken en verder alleen de kleuren zwart en rood gebruiken. Voor mij was dit niet een hele moeilijke challenge, dit zijn wel mijn favoriete kleuren. Ik heb een foto gekozen van Leander en Tijmen op een terrasje, één van de eerste keren dat Tijmen ook Cola bestelde! Proost!


Bazzill CS; Prima Marketing: PP + flowers; Jillibean Soup: PP + journaling spot; Maya Road sheer mini Robots; Nestabilities labels eight; Doodlebug: velvet letters + paper frills; Making Memories: kleine letters; Tattered Angels glimmermist black/gold; ribbon; buttons.
Posted by Picasa

5 opmerkingen:

 1. Een super layout Monique !!! En wederom een prachtige foto van jouw jongens !! Zie je ze straks al zitten achter een biertje :):):)
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie LO, Monique!

  En natuurlijk ma ge mijn blog linken.... ;-)

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke layout Monique! Elke keer als ik foto's van jouw jongens zie, verbaas ik me erover hoe verschillend ze zijn. Stoere kerels hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke en stoere lay-out, Monique. Top!

  BeantwoordenVerwijderen