zondag 20 december 2009

SNEEUW!!

Wat een sneeuw, ik heb nog nooit zo veel sneeuw gezien hier bij ons! Het is ook best uniek, zoveel sneeuw aan de kust. Het was een superdag, helaas ging de kerstcrop bij Scrapbook Nederland niet door, maar we hebben ontzettend veel plezier gehad hier thuis! Sneeuwpoppen gemaakt met alle buurkinderen, gesleed, sneeuwballen gevechten, het was supergezellig hier bij ons!
De jongens hebben echt de hele dag buiten gespeeld en hopen morgen op nog veel meer sneeuw - ik niet hoor, ik moet morgen en overmorgen nog werken en dus de weg op, ik heb liever nog even een goede pad! Maar een witte kerst met verse sneeuw, daar zeg ik geen nee tegen!

Posted by Picasa

2 opmerkingen:

 1. Leuke foto's, Monique. Het is inderdaad lang geleden dat er zoveel sneeuw is gevallen. Ik vind het wel leuk hoor, maar net als jij niet als ik de weg op moet. Brrrr....al dat geglibber....niks voor mij.

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh super leuke foto's Monique !! Ja leuk hè al die sneeuw, hopelijk blijft het tot en met kerst liggen.
  Ook ik moet morgen werken, dus hopelijk zijn de wegen een beetje begaanbaar.
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen