zaterdag 18 mei 2024

Wildly Flowering Suite * Artisan Designteam May 2024 * Wildflower Designs

Stampin met Monique, Wildly Flowering, Wildflower Designs, layout, zelfgemaakte kaart, Artisan Designteam, scrapbook, designpapier, Stampin' Up!

Stampin met Monique, Wildly Flowering, Wildflower Designs, layout, zelfgemaakte kaart, Artisan Designteam, scrapbook, designpapier, Stampin' Up!


Twee foto's deze maand, 2 projecten die ik mocht maken voor het Artisan Designteam.
Deze maand werkten wij met de Wildly Flowering Suite en we kregen 2 opdrachten. Een scrapbook project en 2 kaarten.

De Wildly Flowering Suite is een uitgebreide set met stempelset en Dies, designpapier, een embossingfolder en glimmer steentjes.Eerlijk?...  niet een set die ik zelf zou hebben uitgezocht maar - en dat heb ik vaker - naar mate ik er mee werkte werd de set steeds mooier.
Vooral de Dies zijn verrassend en veelzijdig, die zou ik zeer zeker aanbevelen!
Ik bewerkte het Wild Wheat kaartkarton met wat inkt om het diepte te geven, De bloemen knipte ik uit het designpapier en arrangeerde ik op de prachtige stansvorm. 
Deze randen zijn geweldig en zie je het emboste middendeel? Ook de  embossingfolder is geweldig en geeft ook weer extra dimensie aan de kaart.


Stampin met Monique, Wildly Flowering, Wildflower Designs, layout, zelfgemaakte kaart, Artisan Designteam, scrapbook, designpapier, Stampin' Up!Bij de volgende  kaart wilde ik een bloemetje uit de stempelset embossen in wit. 
De details van het bloemetje zijn zo prachtig.. ik wilde eigenlijk niet te veel meer op de kaart erbij hebben... het heeft wel wat weg van zo'n pluisbloemetje wat in de wind dwarrelt.. vind je niet?

De randen van de kaartkarton bewerkte ik met het kleine stempeltje uit de set.. zo krijgt ook deze achtergrond meer diepte.


Stampin met Monique, Wildly Flowering, Wildflower Designs, layout, zelfgemaakte kaart, Artisan Designteam, scrapbook, designpapier, Stampin' Up!Voor de layout had ik een prachtige foto van de botanische tuin bij het Keszthely kasteel in Hongarije, daar waren we vorig jaar op vakantie en was echt geweldig om te zien!

De kleuren op de foto passen perfect bij het Wildly Flowering designpapier en zo was de layout vrij snel gemaakt.


Stampin met Monique, Wildly Flowering, Wildflower Designs, layout, zelfgemaakte kaart, Artisan Designteam, scrapbook, designpapier, Stampin' Up!


Ik scheurde het designpapier en bevestigde dat aan beide kanten, ertussen plakte ik wat bloemetjes uit de stempelset om het rijke gevoel van die tuin de versterken. 
In de kasteeltuin was het ook één grote ontdekkingsreis, overal de meest prachtige bloemen en planten - echt een aanrader als je ooit naar het Balaton meer in Hongarije gaat!

De witte achtergrond maakte ik wat interessanter door vol te leggen met de stansen.. die leuke vormen met de mooie stiksteekje langs de randen  kun je als een leuke achtergrond in elkaar passen... ik vond het goed passen bij het sfeertje.


Stampin met Monique, Wildly Flowering, Wildflower Designs, layout, zelfgemaakte kaart, Artisan Designteam, scrapbook, designpapier, Stampin' Up!

De titel stanste ik met de Actueel Alfabet stansen, ik heb eerst wat aquarelpapier met groene inkt kleur gegeven en daarna de letters uitgestanst.  
Groen was de juiste kleur vond ik bij de foto!


Stampin met Monique, Wildly Flowering, Wildflower Designs, layout, zelfgemaakte kaart, Artisan Designteam, scrapbook, designpapier, Stampin' Up!


 Waar ik deze Suite in eerste instantie best een uitdaging vond ben ik heel erg blij met mijn layout en kaarten. 

Wat vind jij van deze producten?  Heb ik je kunnen inspireren?

Als je via mijn instagram of facebook pagina naar deze foto's zoekt zie je ook de links naar mijn collega's die ook werkten met deze Suite.
Voor de gebruikte materialen kun je op de foto's hieronder klikken.

Stampin met Monique, Wildly Flowering, Wildflower Designs, layout, zelfgemaakte kaart, Artisan Designteam, scrapbook, designpapier, Stampin' Up!Stampin met Monique, Wildly Flowering, Wildflower Designs, layout, zelfgemaakte kaart, Artisan Designteam, scrapbook, designpapier, Stampin' Up!Je wordt dan doorgelinkt naar mijn webwinkel. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen.
Wil je liever niet via de webwinkel bestellen dan kun je mij ook een bestelling mailen. Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling!Dank je wel voor je bezoek, tot een volgende keer!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten