maandag 13 mei 2024

Voorjaar in zicht * Stempelschatten Bloghop * Cheerful Daisies

Stampin met Monique, Cheerful Daisies, stempelschatten, bloghop, Voorjaar in zicht, bloemetjes, Stampin' Up!


Welkom bij de maandelijkse Stempel Schatten bloghop.

Elke maand laten we verborgen en/of vergeten stempelsets zien, de zogenaamde stempelschatten.

Deze maand is ons thema VOORJAAR IN ZICHT en gebruiken we allemaal pastelkleuren.

Mijn keuze viel deze keer op de stempelset Cheerful Daisies.

Deze stempelset is meegegaan naar de nieuwe catalogus van Stampin' Up! en met alle prachtige nieuwe sets die in deze catalogus staan zou je deze Stempelschat bijna vergeten.Deze set was vorig jaar heel populair, de grote prachtige bloemen waren veelvuldig te zien op de meest geweldige creaties.
Ik vind het altijd leuk om de niet zo voor de hand liggende stempels ook op de voorgrond te zetten. In dit geval heb ik gewerkt met het stempeltje met de 3 kleine bloemetjes.

De inspiratie voor deze kaart vond ik tijdens een heerlijke wandeling, grasvelden vol met prachtige boterbloemetjes. Veel bloemetjes in frisse, lieve kleuren ... dat wilde ik op mijn kaart!Stampin met Monique, Cheerful Daisies, stempelschatten, bloghop, Voorjaar in zicht, bloemetjes, Stampin' Up!

Ik stempelde een stuk wit kaartkarton helemaal vol met de kleine bloemetjes in Lemon Lolly, zo'n heerlijke frisse gele kleur. 
Ik maakte een eenvoudige Funfold kaart.  De frisse kleurtjes en de vrolijke bloemetjes hebben niet veel extra's nodig, een takje, een labeltje en een stukje lint en voila!

Ik zou wel blij worden als ik dit kaartje zou krijgen.


Stampin met Monique, Cheerful Daisies, stempelschatten, bloghop, Voorjaar in zicht, bloemetjes, Stampin' Up!


De tekst stempelde ik overigens in Mossy Meadow, een hele donkere groen. Zwart vond ik te hard, in het groen vond ik de tekst iets mooier uitkomen. Het is op de foto toch lastig te zien maar geloof me dat het best een groot verschil is.


Stampin met Monique, Cheerful Daisies, stempelschatten, bloghop, Voorjaar in zicht, bloemetjes, Stampin' Up!

Eigenlijk dezelfde opzet voor de roze kaart. Een zelfde achtergrond gestempeld in Bubble Bath en nu gewoon "plat" op de basiskaart in Bubbel Bath bevestigd.


Stampin met Monique, Cheerful Daisies, stempelschatten, bloghop, Voorjaar in zicht, bloemetjes, Stampin' Up!

Wat kleine accentjes door het bloemetje met wit te embossen en op en achter het label te plaatsen en een tekst gestempeld in Berry Burst en wat spetters voor iets meer contrast. 
Ook deze kaart is eenvoudig maar toch ook lief en stijlvol.


Zou jij hem willen ontvangen?


Hop nu door naar mijn collega's, ik ben benieuwd wat ze hebben gemaakt. Jij ook?

*
Voor de gebruikte materialen kun je op de foto hieronder  klikken. 
Je wordt dan doorgelinkt naar de webshop. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen.
Liever niet via de webshop bestellen dan kun je mij ook een bestelling mailen.

Stampin met Monique, Cheerful Daisies, stempelschatten, bloghop, Voorjaar in zicht, bloemetjes, Stampin' Up!


Je mag me altijd een berichtje sturen. 
Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling! Ik kan het rechtstreeks naar jou laten sturen of je bestelt mee met de verzamelbestelling en haalt het bij mij op. Dank je wel voor je bezoek, en graag tot een volgende keer!  

6 opmerkingen:

 1. twee prachtige kaartjes, leuk om te zien hoe een andere kleur toch een heel ander effect geeft!
  Enne... je hebt gelijk, ik ben ook een van de velen die al vaak de grote bloem gebruikte, die kleintjes heb ik nog nooit gebruikt. Je geeft me hier mooie inspiratie mee! Dankjewel ;-)
  Groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijke kaarten hoor! Inderdaad een heel goed idee om ook die extra stempels in een set te gebruiken. Zo maak je er weer iets heel anders mee! Eenvoud siert hier, maar ook je details vind ik helemaal top!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie, frisse kleuren combinaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het kleine bloemetje is wel mijn favoriet in deze set: je kan er bijvoorbeeld ook heerlijk de "smash"- techniek mee doen voor leuke randen langs een kaart. Je kaarten zijn super! Ook dat wit geƫmboste detail vind ik super! Ook ik zoek vaak naar een zachtere kleur dan zwart voor een tekstlabel, ik houd eigenlijk wel van alle kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zag je kaarten en dacht : ik herken dat bloemetje niet! Dat zegt eigenlijk genoeg :D Die grote bloemen had ik meteen herkent! Mooie kleuren gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kaarten! Vaak worden de kleinere stempels vergeten, fijn om er weer aan herinnert te worden.

  BeantwoordenVerwijderen