woensdag 15 mei 2024

Geslaagd! * Rondedans * Round we Go * GDP445

Stampin met Monique, Rondedans, Round we Go, zelfgemaakte kaart, geslaagd, gdp, gdp466, Stampin' Up!


Deze kaart maakte ik voor de uitdaging van het Global Design Project, deze keer moest je een kleurencombinatie gebruiken!Ik zou de kleuren niet zomaar bij elkaar hebben uitgekozen maar nu de kaart klaar is vind ik hem toch wel leuk geworden!


Ik werkte met de nieuwe set Rondedans, een erg leuke Nederlandse set. Voor heel veel gelegenheden te gebruiken en met superleuke stansen waarmee je rozetten en bloemen kunt maken!Ik had een aantal bloemen uitgestanst  en bedacht ineens dat het misschien wel leuk was om die weer terug te plaatsten en erachter een stuk gekleurd kaartkarton te doen zodat je een soort doorkijkje krijgt.


Stampin met Monique, Rondedans, Round we Go, zelfgemaakte kaart, geslaagd, gdp, gdp466, Stampin' Up!

Eerst stempelde ik de tekst een aantal keren op het wit en ook de sterretjes en daarna stanste ik een aantal bloemen uit. Ik vond het wel leuk om een paar bloemen "over de rand" te laten vallen, geeft net een speels effect.
Onder het wit deed ik kaartkarton in Moody mauve  en het geheel plakte ik op Petal Pink kaartkarton.


Stampin met Monique, Rondedans, Round we Go, zelfgemaakte kaart, geslaagd, gdp, gdp466, Stampin' Up!


Dit was mijn eerste kennismaking met deze set, deze ga ik zeer zeker vaker gebruiken.
Voor de gebruikte materialen kun je op de foto hieronder klikken.

Stampin met Monique, Rondedans, Round we Go, zelfgemaakte kaart, geslaagd, gdp, gdp466, Stampin' Up! 

Je wordt dan doorgelinkt naar mijn webwinkel. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen.
Wil je liever niet via de webwinkel bestellen dan kun je mij ook een bestelling mailen. Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling!

Dank je wel voor je bezoek, tot een volgende keer!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten