zaterdag 4 mei 2024

Flower Cart * Bloemenkraam * Hop Abroad Designteam * Annual Catalogue 2024

Stampin met Monique, Flowert Cart, Bloemenkraam, zelfgemaakte kaart, Hop Abroad, Stampin' Up!Deze kaarten maakte ik voor de maandelijkse Instagram Hop van het Hop Abroad Designteam.
Deze keer staat de nieuwe catalogus van Stampin' Up! centraal.
Een nieuwe catalogus, een heel nieuw jaar met prachtige producten. Nieuwe producten, nieuwe kleuren en ook producten die mee gingen naar de nieuwe catalogus.

Ik koos een set die mee ging vanuit de laatste mini catalogus, de Flower Cart set. Zo'n leuke set met de bloemenkar, dat schattige bord en de potten met planten en bloemen. 
Ik had nog niet veel gedaan met deze set, dat werd gewoon de hoogste tijd!


Ik begon met die leuke bloemenkar.

Ik stempelde hem in zwart en maakte een gezellig tafereeltje. Heerlijk zo'n kar vol bloemen!


Stampin met Monique, Flowert Cart, Bloemenkraam, zelfgemaakte kaart, Hop Abroad, Stampin' Up!


Dat bord is toch helemaal geweldig! De tekst Happy Hello past er precies in, zo briljant.


Ook hier maakte ik een gezellig tafereeltje.
Een bord en een paar potten met bloemen, hoe simpel kan het zijn.. ik hou van dit soort kaartjes!


Stampin met Monique, Flowert Cart, Bloemenkraam, zelfgemaakte kaart, Hop Abroad, Stampin' Up!Daarna stanste ik 3 vierkante postzegels uit en stempelde de bloemenpot. De bloemen zelf stempelde ik op een ander stuk wit en stanste ik uit. Door ze met een dimensional op de pot te plaatsen geeft dat net iets meer diepte.


De ondergrond van de kaart emboste ik met de nieuwe Eyelet 3D Embossingfolder en daarna maakte ik de opliggende delen met witte inkt ietsje lichter. Daardoor is de achtergrond gelijk iets speelser.


De tekst komt uit de set Sweetly Scripted.. een geweldige set met "geschreven" teksten.
Deze set vind je in de online winkel, bij de Online Only producten. Ook al een aanrader deze set!


Stampin met Monique, Flowert Cart, Bloemenkraam, zelfgemaakte kaart, Hop Abroad, Stampin' Up!


Dat rijtje met potten vind ik ook zo leuk!


Ik stempelde ze in zwarte inkt. De bloemen bevestigde ik weer met dimensionals voor wat extra diepte.
Een tekst, een klein beetje schaduw met een Smoky Slate Blend en wat kleine stipjes met een zwarte marker. Echt.. meer is het niet!Stampin met Monique, Flowert Cart, Bloemenkraam, zelfgemaakte kaart, Hop Abroad, Stampin' Up!Deze laatste kaart is denk ik wel mijn favoriet van deze serie kaarten.


Heb jij een favoriet?Voor de gebruikte materialen kun je op de foto hieronder  klikken. 
Je wordt dan doorgelinkt naar de webshop. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen.
Liever niet via de webshop bestellen dan kun je mij ook een bestelling mailen.

Stampin met Monique, Flowert Cart, Bloemenkraam, zelfgemaakte kaart, Hop Abroad, Stampin' Up!Iedereen die in mijn webwinkel bestelt krijgt een zelfgemaakte kaart van mij om te bewaren of door te sturen.

Je mag me ook altijd een berichtje sturen natuurlijk. 
Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling! Ik kan het rechtstreeks naar jou laten sturen of je bestelt mee met de verzamelbestelling en haalt het bij mij op. Dank je wel voor je bezoek, tot een volgende keer!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten