dinsdag 7 juli 2020

Congratulations..... (Bijzondere Zonnebloemen)

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Soms zie je ergens een kaart die je gewoon moet namaken. 
Bij Stampin' Up! noemen ze dat CASE-en (Copy And Share Everything).  Waarom ook niet natuurlijk, je hoeft niet altijd het wiel uit te vinden en je geeft toch altijd ook wel je eigen draai aan jouw uitvoering. Wel is het netjes en gewenst om te vermelden van wie je de inspiratie hebt.

In dit geval komt mijn inspiratie van Stampin' with Kayla

Ik stanste de zonnebloem uit in Bumble Bee en bevestigde dat op een basiskaart ook in Bumble Bee. Om iets meer dimensie te geven spetterde ik wat witte inkt en Frost White Shimmer Paint over de kaart. Zo maak je snel een leuke achtergrond.

De kleine zonnebloemen kleurde ik met de Stampin Blends en stanste ik ook uit met de bijbehorende dies. Met wat accentjes uitgestanst uit het Brass Foil papier maakte ik een leuke compositie en bevestigde het op de kaart.

Wat vind jij van deze kaart?  Ga je het ook eens proberen?

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Hieronder zie je welke producten ik heb gebruikt voor deze kaart. Laat je hem zien als je hem ook hebt gemaakt? Dat zou ik leuk vinden.

Alle producten kun je via mij kopen. Klik op de foto van het product of stuur me een berichtje. Ik help je graag.

- BONUSDAGEN - 

Wist je trouwens dat je deze hele maand kortingscodes kunt verdienen?  Voor elke € 60,- die je besteed krijg je een kortingscode ter waarde van € 6,- . Deze codes kun je in augustus weer inwisselen. Leuk toch zo'n korting?


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten