zaterdag 20 juni 2020

Creatieve Harten bloghop - jaarcatalogus favorietWelkom weer bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten. Elke maand laten we een favoriet zien en deze maand is dat onze favoriete producten uit de jaarcatalogus.

Dat valt nog niet mee... ik heb eigenlijk meerder favorieten maar voor vandaag laat ik zonnebloemen zien uit de Nederlandse stempelset Bijzondere Zonnebloemen.

Deze kaart liet ik al eerder zien hier op mijn blog en was mijn eerste creatie met deze stempelset. Hier is de liefde begonnen.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Daarna maakte ik deze kaart, als je mijn instagram account volgt heb je die van de week ook al voorbij zien komen.  Ik stempelde de grote zonnebloem een aantal keren op een kaart en kleurde ze in met de Stampin' Blends. Heerlijk om te doen en met een geweldig resultaat.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Bij de volgende kaart stempelde ik weer de grote zonnebloemen op de kaart maar nu kleurde ik niet de bloemen in maar alleen de achtergrond.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Dit had ik al eens eerder gedaan met een andere stempelset, de Free as a Bird set. Dat resultaat was zo gaaf! dat wilde ik graag nog eens herhalen. Klik {hier} om de kaart te zien die ik destijds maakte.  
De stempelset die ik nu heb gebruikt is natuurlijk heel anders, ook het eindresultaat is compleet verschillend maar ik vind dit een fantastisch resultaat geven.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Het hoeft echt niet perfect te worden ingekleurd, gewoon lekker je paper inkleuren en de diverse tinten geel over elkaar heen aanbrengen om een vol resultaat te krijgen. (en af en toe buiten de lijntjes kleuren is echt niet erg hoor, dat valt alleen op als je inzoomt :) )

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Ik ben echt weg van deze set en ben ook nog lang niet uitgespeeld. Ik heb zelfs de bijpassende dies nog niet gebruikt dus er komen vast nog veel meer kaarten voorbij.

Wat vind jij van de zonnebloemen? Is dit een set die jij ook zou kopen en vooral gebruiken of juist niet. Ik ben best benieuwd.

Ik ben ook erg benieuwd naar de favoriete producten van mijn collega's, ik ga snel een rondje hoppen. Hop je mee?

Klik op de naam onder die van mij (Monique de Kok)  en geniet van alle prachtige creaties. Veel plezier!


Hieronder zie je de producten die ik voor deze kaart heb gebruikt. Alles is via mij te bestellen. Je kunt zelf in mijn webwinkel bestellen door op een foto van één van de producten te klikken, je mag me ook altijd een mail sturen. Ik verzorg met plezier jouw bestelling.


Product List

5 opmerkingen:

 1. Deze set is echt een must have! Je kunt er zoveel mee doen. Hele gave kaarten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie eenvoudige kaarten, ik hou ervan!
  Super leuk, dat je laat zien dat je diverse kanten op kunt met deze stempels.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaarten, ik heb de set zelf niet misschien valt hij nog wel in mijn mandje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal weg van je laatste kaart💛💛💛! Ik denk dat ik hem een keer ga casen....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig Monique, ik heb hem zelf ook dus moet hem gauw maar eens gaan gebruiken, ik nu een mooi voorbeeld.

  BeantwoordenVerwijderen