zondag 7 juni 2020

Hallo...

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Clean & Simple... ik hou er van!
Met de nieuwe Nederlandse stempelset Natuurlijk voor Altijd maakte ik deze kaart.

één laag  slechts maar een fantastisch effect!

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Met deze techniek wordt geen kaart hetzelfde :

Beïnkt een stempelblok met stempelinkt in Soft Sea Foam en spuit het lichtjes nat met de Stampin Mister.  Leg het stempelblok (met de natte kant naar beneden) op de Whisper White papier en laat het even intrekken. Laat je papier drogen voordat je verder gaat (of droog het met de Heat Tool).
Stempel daarna een tak met Shaded Spruce in het  vlak . Maak de kaart af het een tekst en wat spettertjes uit de stempelset  Natuurlijk voor Altijd.
Een paar Rhinestones maken de kaart af.

Deze kaart  maakte ik voor een challenge van ons team de Creatieve Harten. We kregen een aantal steekwoorden op een bingo kaart en moesten een rij gebruiken om een kaart te maken. Ik koos voor een rij met de steekwoorden: één laag, flora en fauna, gestempelde achtergrond, natuurlijk voor altijd.

Vind je deze kaart leuk, laat het me weten. 

Wil je deze kaart ook maken? Als je op de foto hieronder klikt zie direct welke materialen ik heb gebruikt en kun je ze eventueel ook aanschaffen via mijn webwinkel. Je mag me natuurlijk ook altijd een berichtje sturen.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Geen opmerkingen:

Een reactie posten