donderdag 23 juli 2020

Cute Fruit - overdaad aan fruit....


Vandaag een flinke fruitschaal .... zo heerlijk fris en fruitig en lekker zomers! Ik kan er geen genoeg van krijgen. Niet van het echte fruit maar zeker ook niet van deze superleuke stempelset, de naam spreekt al voor zich: Cute Fruit!

Deze kaarten heb je misschien al voorbij zien komen op Instagram en op Facebook, ik wil ze hier graag nog een keertje allemaal laten zien..

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

De eerste kaart en de tweede zijn gewoon schaamteloos nagemaakt uit de beginnerscatalogus. Dat doe ik wel vaker met (nieuwe) stempelsets, gewoon even een kaartje uit de catalogus uitzoeken en namaken. Prima om even warm te draaien met de stempelset. Je hoeft niet altijd het wiel uit te vinden!

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

En als je dan eenmaal de smaak te pakken hebt, dan kunt je los gaan! 
Andere kleurencombi's en je hebt gelijk een andere kaart. Je kunt bij de "echte" kleuren blijven, je kunt natuurlijk ook helemaal los gaan!


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Een beetje het idee van het eerste kaartje maar dan met heel veel citrusvruchten!


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net
Bij deze kaart stempelde ik een achtergrondje uit de set Pattern Play en maakte ik een soort fruitmandje. Je kunt je ook met zo'n stapeltje fruit heerlijk uitleven.


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Die leuke gezichtjes - dat snorretje is toch te leuk! - moest ik natuurlijk ook gebruiken. Ik maakte een leuke collage met citroen en limoen partjes. Ik wordt toch zo blij van deze kaart!


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

En dan die leuke teksten.... You're one in a melon of A slice of happiness .... te leuk toch!  Bij deze kaart ging ik even crazy met de fel roze meloenschijven, zou jij blij worden van dit kaartje?


Ik ben nog lang niet uitgespeeld hoor met deze set, maar voor nu heb ik even genoeg laten zien. Heb jij genoeg inspiratie? Ga je zelf ook aan de slag met deze set? of ben je er nu wel weer klaar mee? laat het me weten, ik ben best benieuwd.

Wil jij deze set ook?  Ik bestel hem met alle plezier voor je, dan kun je zelf ook van deze heerlijke fruithapjes maken.

Ik laat hieronder zien welke producten ik heb gebruikt, wil jij iets bestellen dan kom je direct in mijn webwinkel als je op de producten klikt. Ik wil het ook voor je bestellen natuurlijk, stuur met maar een berichtje.

En vergeet het niet.... Nog tot en met 3 augustus krijg je een kortingscode ter waarde van € 6,- bij elke €60,- die je besteedt. Te leuk om geen gebruik van te maken toch!


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten