donderdag 9 april 2020

Doe je mee Donderdag - SESU 10

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Het is weer Doe je Mee Donderdag vandaag!  Doe jij ook weer mee?

Elke 3 weken plaatsen wij op ons Stempel & Scrap blog een uitdaging voor je. Deze uitdagingen proberen we te variëren, een schets, een kleurenthema, zo willen we onszelf en jou uitdagen om iets moois te maken!

Deze keer is het thema : Helemaal Hollands. Wat maak jij in dit thema?  Klik ook door naar ons blog en bekijk wat onze gastdesigner en wij hebben bedacht.

Ik koos om te werken met de stempelset Timeless Tulips, of in het Nederlands: Tijdloze Tulpen. Hollandser kan bijna niet toch, tulpen horen bij Nederland!
Meestal proberen wij in deze tijd van het jaar wel een bezoek te brengen aan de bollenvelden maar omdat we nu toch zo veel mogelijk binnen moeten blijven zit dat er dit jaar niet in. Dan haal ik de bollenvelden maar naar binnen.

Ik stempelde mijn eigen bollenveldjes

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Heerlijk toch zo'n rij tulpen, lekker Hollands in oranje.  De lichtere tulpen op dit kaartje zijn afgestempeld - je stempelt dan de tulp nogmaals op de kaart zonder opnieuw de stempel te beïnkten - en daardoor krijg je wat dimensie en lijkt het toch een aardig tulpenveldje.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Bij dit kaartje stempelde ik de tulpen wat losser naast elkaar, alsof er een windje door het veld ging. 

Beide kaarten ga ik weer sturen naar iemand die wel een beetje aandacht kan gebruiken. Zo fijn om iemand te verblijden met een kaartje, een kleine moeite, een groot plezier.


Wij zouden het superleuk vinden als jij ook een kaartje (of een layout, of iets anders) maakt in het thema Helemaal Holland. Laat jij op ons blog zien wat jij hebt gemaakt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten