woensdag 25 maart 2020

Hello..hello..

Hello...hello..

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Hoe is het bij jullie? Kunnen jullie je draai een beetje vinden in deze lastige situatie waarin we op dit moment allemaal zitten?

Kun jij thuis werken?  of werk je in de vitale sector en moet je juist extra werken? 
Ik werk in de vitale sector - in het transport van groenten en fruit - en wij werken ook gewoon. Wel met de nodige aanpassingen uiteraard zodat iedereen zo veilig mogelijk kan werken.

Laten we hopen dat alle maatregelen voldoende zijn en dat ook resultaten snel zichtbaar zijn zodat we dit gaan winnen.

Wat is het nu fijn om zo'n heerlijke hobby te hebben, even lekker een kaartje maken en je hoofd leegmaken, dat is echt een fijne ontspanning. 
Nog leuker is het als je dan ook anderen blij kunt maken met een zelfgemaakt kaartje. Niets is leuker dan een beetje aandacht toch! Er zijn op dit moment heel veel mensen die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken.

Dit kaartje stuurde ik naar een meisje met een beperking, ze woont op een woonzorgpark en mag geen bezoek meer ontvangen van haar ouders of bekenden. Wat een nare situatie voor haar, ze begrijpt er weinig van en wat een nare situatie ook voor haar ouders, die haar niet even een knuffel kunnen geven. Ik hoop dat ze blij wordt van dit kaartje.

Een kaartje... voor mij een kleine moeite en hopelijk voor een ander een groot plezier.

Naast dit kaartje heb ik nog een flinke stapel kaarten gemaakt voor een verpleegafdeling van een dak en thuislozen huis en een aantal kaarten naar mensen die ik ken en nu nauwelijks meer bezoek ontvangen. Stuur jij ook wat extra kaartjes naar mensen in deze tijd?

Het schattige kaartje met de meerkatten had ik ergens gezien op Instagram, ik werd er zo vrolijk van 
dat ik dit kaartje wilde namaken. 

De set The Gang's all Meer is een gratis Sale-a-Bration set die je alleen deze week nog kunt verkrijgen bij besteding van € 60,- aan producten. Wacht dus niet te lang als je hem nog wilt.

De laatste verzamelbestelling in de Sale-a-Bration periode is maandag 30 maart, wil je nog iets, stuur me dan gerust een mail.  Je mag natuurlijk altijd bestellen, vanaf € 60,- wordt het zelfs gratis bij je thuis bezorgd ook. 

Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten