donderdag 19 maart 2020

Doe je mee Donderdag - sesu 9

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Het is weer Doe je Mee Donderdag vandaag! Doe jij ook mee?
Elke 3 weken plaatsen wij op ons blog Stempel & Scrap een uitdaging voor je. Deze uitdagingen proberen we te variƫren, een kleuren challenge, een schets... zo willen we onszelf en jou uitdagen om iets moois te maken!

Deze keer hebben we een kleurenuitdaging.... Zwart-Wit + 1 kleur. Een leuke uitdaging lijkt ons.

Ik ging aan de slag met de nieuwe Sale-a-Bration set Well Dressed.  Deze stempelset is alleen nog deze maand gratis te verkrijgen bij een bestelling van € 60,-
Heb jij nu extra tijd om te kunnen knutselen, omdat je niet kunt werken bijvoorbeeld of niet meer op stap kunt?  Verwen jezelf met een paar leuke nieuwe producten en kies nog een mooi gratis product uit. Tot en met eind maart is het nog Sale-a-Bration, profiteer nog zolang het kan. In de zijbalk kun je via de foto's van de diverse catalogi de producten bekijken.

Terug naar de uitdaging, ik maakte een paar kaarten met de stempelset Well Dressed.  Mannenkaarten maken is altijd net een beetje moeilijker dan een kaart voor een dame maar met deze set is een mannenkaart een makkie. Ik vind deze set echt superleuk!

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Ik maakte een Clean & Simple kaartje. De stropdas en een tekstje, meer is het niet. Ik hou van dit soort kaartjes!

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Maar... met een klein beetje meer stempelen en een lintje (een klein beetje gesmokkeld omdat het lintje ook wat bruin bevat) heb je ook gelijk een heel ander kaartje. 


en ook in een ander kleurtje zijn deze kaartjes leuk:

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Zo zie je maar, met 1 stempelset en 1 kleur inkt kun je hele leuke kaartjes maken. Vergeet ook de enveloppen niet...alvast een klein voorproefje van wat er in de envelop zit!

Ga jij ook de uitdaging aan? Wij  zouden het superleuk vinden om te zien wat jij hebt gemaakt. Klik aar ons blog Stempel & Scrap om te lezen hoe je kunt meedoen.

Hieronder de materialen die ik heb gebruikt? Als jij wilt bestellen mag je me altijd een mailtje sturen en vergeet niet... deze maand is het nog Sale-a-Bration en kun je dus nog gratis producten uitzoeken. Dat is toch leuk meegenomen!
Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten