zaterdag 21 maart 2020

Bloghop Creatieve Harten - favoriete techiekHartelijk welkom bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten. Elke maand laten wij onze favorieten zien, deze maand onze favoriete techniek.

Ik koos voor het inkleuren en dan in de ruimste zijn van het woord. Ik laat je zien hoe je met verschillende techniekjes bijvoorbeeld bloemen van kleur kunt voorzien. Ik hou ervan, zelf experimenteren en op verschillende manieren iets van kleur voorzien. In het keurige inkleuren ben ik niet zo goed, iets losser, iets meer artistiek vind ik juist wel leuk.


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Bij dit kaartje en ook het volgende kaartje heb ik de bloemen gekleurd met de achtergrond stempels die in de stempelset Painted Poppies zit. Een achtergrond die bijna de hele bloem kleur geeft - maar niet helemaal perfect, dat maakt het juist zo leuk - en een soort vlekken stempel waarmee je die bloem nog wat extra dimensie en kleur geeft.  Het hoeft niet perfect, juist dat nonchalante is erg leuk!

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Bij het volgende kaartje heb ik de bloem alleen maar kleur gegeven met de vlekken stempel. Dit geeft weer een heel ander effect, dit artistieke vind ik superleuk.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

De volgende twee kaartjes zijn ingekleurd met de Stampin Blends. Met deze alcoholstiften kan eigenlijk iedereen kleuren. Ik vind echt mooi en natuurgetrouw inkleuren best moeilijk maar met deze Stampin Blends kan eigenlijk iedereen kleuren. Heel makkelijk maak je met de donkere en lichte kleuren wat diepte. De kleuren blenden mooi in elkaar over, je kunt het eigenlijk niet fout doen.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Leuk he om te zien dat je met zoveel verschillende techniekjes de bloemen kleur kunt geven. Alle kaarten hebben dezelfde schets als basis maar door deze verschillende technieken en kleuren zijn ze toch allemaal anders. Ik heb niet perse een favoriete techniek, eigenlijk vind ik ze allemaal leuk om te doen. Ze hebben allemaal hun eigen charme en uitstraling.

Hop nu door naar mijn collega's en bekijk naar hun favoriete technieken. Klik op de naam onder die van mij (Monique de Kok) en geniet van al het moois en laat je inspireren.
Als er iets is wat je zou willen bestellen, stuur me dan gerust een berichtje.
Je hebt trouwens nog tot 31 maart ook nog de gelegenheid om een gratis product uit te kiezen. Voor elke € 60,- die je besteed mag je iets uitzoeken uit de Sale-a-Bration folders, te leuk toch om te laten schieten!


Product List

5 opmerkingen: