maandag 27 april 2020

Hello fabulous!

 Hello fabulous!

Wat een fantastische tekst toch? Ik vind hem geweldig, alles eigenlijk van de Best Dressed Suite.  Met de dies maak je deze superleuke kleine tasjes. Perfect om de kleine kaartjes van deze suite in te doen, maar ook perfect om een klein cadeautje in te doen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

De kleine kaartjes zijn zo leuk! Ze zijn al voorzien van een kleurveeg, je hoeft dus eigenlijk alleen een tekst en afbeelding te stempelen en je bent al klaar. De bijpassende envelopjes zijn zo mogelijk nog leuker en maken het setje helemaal compleet.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Perfect cadeautje toch zo bij elkaar?   

Weet je wat nou zo leuk is? 
Deze stempelset en dies gaan mee naar de nieuwe catalogus, daarvan kunnen we nog een jaar genieten. Het design papier helaas niet, daarvan nemen we binnenkort afscheid.
Ik heb nog een paar setjes liggen, 12 vel van 15x15 cm voor € 3,50.  Mail me gerust als je interesse hebt.  Wil je de complete set papier, 48 vel, wacht dan niet te lang. Voor de artikelen die niet meegaan naar de volgende catalogus geldt op = op!

Wil je weten wat er nog meer niet meegaat naar de nieuwe catalogus? of wil je weten welke producten er in de aanbieding zijn?  Klik dan op het winkelwagentje in de zijbalk en kies voor "Shop Now"  en kies daarna voor "Last Change Items"
Je kunt direct in mijn webwinkel bestellen, je mag me ook altijd mailen als je iets wilt.


Product List

1 opmerking: