zondag 11 februari 2018

Scrap Sunday - Let's go..

Welkom weer bij Scrap Sunday.
Elke zondag laten we graag iets zien in het kader van scraps (restjes, wie heeft ze niet!) en/of memory keeping (scrapbooking).

Deze week een lay-out met de Brusho poeders. 
Brusho zijn pigment poeders die reageren op water en daarmee creĆ«er je mooie kleuruitbarstingen. Het is leuk om te gebruiken, het geeft altijd weer een ander resultaat. Je kunt op deze manier je eigen achtergronden maken. 

Ik gebruikte voor deze layout de kleuren rood, blauw en geel, ik strooide wat poeders op mijn papier en met de Stampin Spritzer sproeide ik er wat water overheen. Op sommige plekken wat meer water, op ander weer wat minder, op deze manier speel je een beetje met de kleuren tot je tevreden bent.
Voor deze layout wilde ik niet teveel kleur aanbrengen, ik wilde de kleuren alleen een beetje onder de foto laten uitkomen. De layout heb ik verder aangekleed met een paar kaartjes uit de Petal Passion Memories & More Card Pack, de vliegtuigstempel uit de set  "In the City" en een titel.Aan het eind van dit bericht zie je de materialen die ik heb gebruikt. Als je klikt op een afbeelding kom je terecht in mijn webwinkel en kun je het product aanschaffen. Als je geen credit card hebt mag je mij ook een berichtje sturen, dan maak ik jouw bestelling in orde!

Neem je ook een kijkje bij mijn collega's?
Hieronder vind je een lijst met blogs van mede-demonstratrices die ook regelmatig mee doen aan Scrap Sunday. Klik op hun naam om naar hun blog te gaan. Niet iedereen zal iedere week meedoen, maar je kunt altijd een kijkje nemen op hun blog, want ze maken de mooiste projecten.

Danielle Bennenk  
Do Bergen  
Monique De Kok – De Brabander - hier ben je nu!
Diana Besemer – Van Der Vlies 
Leoni Geertsema 
Veronique Muller  


Product List

8 opmerkingen:

 1. Ooooooh die is leuk!
  En kijk Sjaak eens glunderen, die had helemaal zin in de vakantie!
  Ik ga dat ook eens proberen Brusho op een scrappagina.
  Dat ziet er toch wel heel erg leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk effect en die vliegtuigjes :)
  weer een geslaagde lay-out

  Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Natuurlijk de brusho's! Wat leuk effect om daar je achtergrond mee te maken. Erg mooie layout Monique!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke layout! Jullie hadden er zin in. Ik dacht dat je de vliegtuigjes zelf had getekend...mooi effect met brusho.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gave lay-out zeg. Mooi met het brusho, zwart en wit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf Moniekske. Door dat rood op de achtergrond komt je lippenstift ook erg mooi uit. En die vliegtuigjes vind ik echt superleuk....leuk met die kringeltjes. Die zitten bij mij achter aan de fiets haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige lo! En zo mooi de brusho zo subtiel

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gaaf, deze layout. Heerlijk zijn die frisse kleuren. Brusho is echt heel leuk spul

  BeantwoordenVerwijderen