zaterdag 3 februari 2018

Bloghop Creatieve Harten - Ja, ik wil...


Welkom weer bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten. Deze maand is het thema: "Ja, ik wil!", de liefde dus. Zeker omdat het over anderhalve week Valentijnsdag is is dit thema natuurlijk perfect: liefde en vriendschap - het kan allemaal.

Ik wilde een aantal Valentijnskaartjes maken en wel met de stempelset "Heart Happiness", een set die ik gekregen heb tijdens OnStage vorig jaar maar die nog ongebruikt in de kast lag. Deze bloghop was dus de perfecte gelegenheid om het te gebruiken.

Ik ben aan de slag gegaan, nadat ik op Pinterest even wat inspiratie had opgedaan. Daar zag ik wat leuke kaart ideetjes en wat leuke techniekjes die ik heb gecombineerd.
Zwart-wit met rood is toch wel mijn favoriete kleurencombinatie en voor Valentijnsdag natuurlijk ook helemaal perfect.

  

Ik stempelde het grote gestreepte hart in rood en stanste het uit.  Bij het kleinere zwarte hartje  gebruikte ik de kiss-techniek: door een vlakke stempel eerst te beinkten en daarna op een relief (in dit geval een stempel met kleine bloemetjes) te stempelen en daarna pas op je papier, krijg je dus een gedetailleerde afdruk. Een leuke techniek om je stempels eens anders te gebruiken en meer variatie te krijgen. Hopelijk snap je door onderstaande foto's wat ik bedoel.
Ik wilde ook op de kaart wat accentjes hebben maar ik had geen enamel dots meer in rood. Wel had ik nog de witte dots (White Perfect Accents) in huis, deze heb ik gekleurd met de nieuwe Stampin' Blends. Met deze alcohol stiften kun je heel gemakkelijk deze dots en ook bling steentjes of pareltjes in de juiste kleuren maken. Ideaal toch, zo heb je altijd de juiste kleur bij de hand!


Al met al ben ik erg blij met dit kaartje, ik maakte gelijk een stapeltje 


en ook nog maar een paar in wat andere kleurtjes:


Ik kan een aantal kaartjes versturen met Valentijnsdag!

Wil jij ook een kaartje van mij? Laat dan hieronder een berichtje achter en wie weet vraag ik jou om je adres en krijg jij één van deze kaartjes van mij!

Helemaal onderaan dit bericht zie je de materialen die ik heb gebruikt. Als je klikt op een plaatje kom je direct in mijn webwinkel en kun je ook gelijk bestellen. Je mag mij ook altijd een mailtje sturen met jouw wensen, dan ga ik het voor je bestellen.

Hop nu gezellig door naar Danielle en kijk wat ze voor moois heeft gemaakt:


Monique de Kok hier ben je nu!


Product List

12 opmerkingen:

 1. Echt een Monique kaartje! Heel mooi zwart/wit rood.
  Nou zo'n kaartje wil ik wel hoor, je hebt mijn adres ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag jouw rode druppels en vroeg mij al af waar jij die vandaan hebt, nu weet ik het!
  Dank je !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ojee dat was ook zo die kom je kleuren. tocht maar bestellen.
  leuk kaartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die Kiss techniek is echt geweldig! Die ga ik zeker weten uitproberen. Dankjewel voor dit geweldige idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Monique, ik hou van eenvoudig. Lekker makkelijk kaartjes met slimme technieken met groots effect.Bedankt voor de tips.
  lieve groeten uit Lemmer:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw he!!!! Deze zijn echt super gaaf! Rood is me lievelingskleur en met zwart en wit combineert het gewoon te leuk!
  Gaaf ook die Kiss techniek. Die kende ik nog helemaal niet! Duidelijke uitleg!
  Als ik straks hopelijk weer wat meer tijd heb om te freubelen ook maar eens proberen.
  Fijn weekend nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super leuke kaartjes heb je gemaakt, helemaal top. En wat leuk weer wat geleerd. Ik wil wel zo'n mooi kaartje ontvangen haha. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen