zondag 4 februari 2018

Scrap Sunday - Crisp

Welkom weer bij Scrap Sunday.
Elke zondag laten we graag iets zien in het kader van scraps (restjes, wie heeft ze niet!) en/of memory keeping (scrapbooking).

Ik maakte een layout met een foto van een aantal jaren geleden, ik vind deze foto zo mooi, de strakblauwe lucht, de lange schaduwen, de sneeuw. Ik wilde hem al lang scrappen maar kon maar niet vinden welk papier er bij paste.
Ook dit zwarte papier met het witte bolletje (sneeuw) heb ik al een aantal keren in mijn handen gehad, maar ook net zo vaak weer weggelegd, Tot gisteravond, ineens bedacht ik dat ik van het papier rondjes zou stansen en zo kwam ik tot deze layout. Ik wilde de layout eigenlijk net zo crisp houden als de foto dus er moest niet teveel op gebeuren. Wat witte cirkels en wat sneeuwsterren vond ik eigenlijk wel genoeg. Een hele andere layout dan normaal, maar ik ben er wel blij mee. Zo zie je maar, je hebt niet altijd veel nodig om een foto te verwerken op een layout.
Aan het eind van dit bericht zie je de materialen die ik heb gebruikt. Als je klikt op een afbeelding kom je terecht in mijn webwinkel en kun je het product aanschaffen. Als je geen credit card hebt mag je mij ook een berichtje sturen, dan maak ik jouw bestelling in orde!

Neem je ook een kijkje bij mijn collega's?
Hieronder vind je een lijst met blogs van mede-demonstratrices die ook regelmatig mee doen aan Scrap Sunday. Klik op hun naam om naar hun blog te gaan. Niet iedereen zal iedere week meedoen, maar je kunt altijd een kijkje nemen op hun blog, want ze maken de mooiste projecten.

Danielle Bennenk  
Do Bergen 
Monique De Kok – De Brabander - hier ben je nu!
Leoni Geertsema 
Veronique Muller  Product List

2 opmerkingen:

  1. Geweldig effect met weinig materiaal.
    Super!

    Groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie lay-out! De foto springt er echt uit. Je hebt niet altijd veel nodig om iets moois te maken

    BeantwoordenVerwijderen