maandag 5 februari 2018

Makkelijke Maandag - Happy Birthday

Vandaag is het weer Makkelijke Maandag, samen met een aantal collega's laat ik op maandag een "makkelijk" kaartje zien. Gewoon om de week lekker creatief te beginnen en om je wat inspiratie te geven voor een makkelijk te maken kaartje.

Ik ging aan de slag met de set "Perennial Birthday". Deze set viel me gelijk op toen ik voor het eerst de voorjaars-/zomer catalogus inkeek en heb ik ook besteld zodra het kon, maar er daadwerkelijk iets mee doen..... Tot nu.

Ik begon met een redelijk eenvoudig kaartje, ik stempelde de bloemen in zwart, matte het geheel op een stuk Bermuda Bay cardstock. Kleurde een paar White Perfect Accents met de Stampin' Blends ook in Bermuda Bay, een strookje met tekst en klaar.
Eenvoudig doch sierlijk!


Hier nog een detail van de gekleurde White Accents, mooi effect geeft dit toch en je hebt nu elke kleur die je wilt! 


Aan het eind van dit bericht zie je de gebruikte materialen, stuur me gerust een mailtje als jij een bestelling wilt plaatsen.

Hieronder staat een lijst met de dames die ook meedoen met de makkelijke maandag. Kijk ook eens bij hen en doe wat inspiratie op voor een "makkelijk" kaartje.

1 opmerking: