zondag 28 januari 2018

Scrap Sunday - life is beautiful


Welkom weer bij Scrap Sunday.
Elke zondag laten we graag iets zien in het kader van scraps (restjes, wie heeft ze niet!) en/of memory keeping (scrapbooking).

Ik  maakte weer een layout met het leuke zwart-wit Petal Passion papier. De foto met het blauwe shirt van Sjaak vroeg erom de kleur Pacific Point erbij te gebruiken. past perfect toch!
De Layout is redelijk eenvoudig, een strook papier, wat spetters in blauw omdat ik het anders te steriel vond, wat stansjes en tekst en klaar!
Ik ben er weer blij mee!
Aan het eind van dit bericht zie je de materialen die ik heb gebruikt. Als je klikt op een afbeelding kom je terecht in mijn webwinkel en kun je het product aanschaffen. Als je geen credit card hebt mag je mij ook een berichtje sturen, dan maak ik jouw bestelling in orde!

Neem je ook een kijkje bij mijn collega's?
Hieronder vind je een lijst met blogs van mede-demonstratrices die ook regelmatig mee doen aan Scrap Sunday. Klik op hun naam om naar hun blog te gaan. Niet iedereen zal iedere week meedoen, maar je kunt altijd een kijkje nemen op hun blog, want ze maken de mooiste projecten.Product List

4 opmerkingen:

 1. Wat een mooie layout! Knalt lekker door het blauw, past perfect.
  Volgende week weer?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mag je zeker weer blij mee zijn. Helemaal super.
  Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze is moooooiiii! Zwart wit met een kleurtje doet het altijd goed.
  Groetjes Veer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige layout, Monique. Hele Keule combo met het blauw.

  BeantwoordenVerwijderen