zondag 21 januari 2018

Scrap Sunday, Happy Birthday

Welkom weer bij Scrap Sunday.
Elke zondag laten we graag iets zien in het kader van scraps (restjes, wie heeft ze niet!) en/of memory keeping (scrapbooking).
Het is voor mij al een aantal weken geleden dat ik mee deed aan Scrap Sunday, vanaf vandaag hoop ik weer regelmatig mee te doen en laat ik jullie weer mijn Scrap creaties zien.

De layout van vandaag was één van de voorbeelden die we lieten zien tijdens de Kaarten & Scrap Parade van gisteren. Deze workshop organiseerde ik samen met Caro en Leoni. Lijkt jou dat ook wel eens leuk om aan deel te nemen? Geef je dan op, de volgende workshop staat gepland voor 24 maart a.s.  Meer informatie kun je hier vinden. 

Deze layout maakte ik met een foto die gemaakt is op het feest ter gelegenheid van mijn moeders 75e verjaardag afgelopen augustus. De kaart was de uitnodiging die ik maakte. Deze layout is een leuke herinnering aan een geweldig feest!Naast de layout maakte ik ook nog een Pocket Page pagina. Nog wat foto's van het feestje - de nieuwe foto's van de kleinkinderen die we maakten die dag mochten zeker niet ontbreken-, en de verjaardagskaart die ik voor mijn moeder maakte nogmaals nagemaakt. Ik ben weer erg blij met het resultaat.Aan het eind van dit bericht zie je de materialen die ik heb gebruikt. Als je klikt op een afbeelding kom je terecht in mijn webwinkel en kun je het product aanschaffen. Als je geen credit card hebt mag je mij ook een berichtje sturen, dan maak ik jouw bestelling in orde!

Neem je ook een kijkje bij mijn collega's?
Hieronder vind je een lijst met blogs van mede-demonstratrices die ook regelmatig mee doen aan Scrap Sunday. Klik op hun naam om naar hun blog te gaan. Niet iedereen zal iedere week meedoen, maar je kunt altijd een kijkje nemen op hun blog, want ze maken de mooiste projecten.


Product List
Journaling Pens
[145480]
€ 6,25
Big Shot
[143263]
€ 120,00

3 opmerkingen:

 1. Gave lay-out en pocket page geworden.

  Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt weer prachtige creaties gemaakt moniekske, schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige projecten, Monique. Hele mooie combinatie van dessins.

  BeantwoordenVerwijderen