maandag 22 januari 2018

Makkelijke Maandag - Happiest Birthday

Vandaag is het Makkelijke Maandag, samen met een aantal collega's laat ik op maandag een makkelijk kaartje zien. Gewoon om de week weer lekker creatief te beginnen en om je wat inspiratie te geven voor een eenvoudig te maken kaartje.

Deze week een vrolijk kaartje gemaakt met de stempelset "Super Duper" Deze set staat in de jaarcatalogus en ik vind deze set echt helemaal geweldig. Vooral de ballonnen heb ik al veel vaker gebruikt, ballonnen kunnen altijd en in elke kleur. 


Deze keer gebruikte ik de kleuren Emerald Envy, Crushed Curry en Melon Mambo, vrolijk en toch ook stoer.  Je stempelt een behoorlijk aantal ballonnen in de verschillende kleuren, een tekst er doorheen en klaar. Makkelijker kan bijna niet!
Ik word wel vrolijk van zo'n kaartje, jij?Aan het eind van dit bericht zie je de gebruikte materialen, stuur me gerust een mailtje als jij een bestelling wilt plaatsen.

Hieronder staat een lijst met de dames die ook meedoen met de makkelijke maandag. Kijk ook eens bij hen en doe wat inspiratie op voor een "makkelijk" kaartje.


Product List

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk deze kleuren!! Ik wordt hier echt wel vrolijk van!! Lekkere felle kleurtjes ik hou ervan! Super leuke kaart!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van zulke kaarten word ik blij: als maker, maar zeker ook als ontvanger! 😊

    BeantwoordenVerwijderen