zaterdag 6 januari 2018

Kleurinspiratie - Bloghop Creatieve HartenHartelijk welkom weer bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten. 
Deze maand is het thema Kleur, iedereen laat projecten zien in zijn favoriete kleuren, eventueel aangevuld met zwart, wit of crumb cake.Mijn kleur is rood! Zeker in combinatie met zwart en wit is dit echt mijn favoriet. 
Ik heb het leuke pizzadoosje (dat gelukkig nog steeds bestelbaar is) versierd en erin 5 kleine verjaardagskaartjes gedaan. Een superleuk projectje!


Ik gebruikte de nieuwe stempelset Picture Perfect Birthday, een superleuke, veelzijdige set. Je kunt kaarsen, feesttoeters en confetti stempelen in elke gewenste kleur! Voor mij dus in rood, zwart en wit, afgemaakt met een beetje glitter met de Wink of Stella pen.


 

Onderaan dit bericht zie je de producten die ik heb gebruikt. Als je klikt op een afbeelding kom je in mijn webwinkel terecht en kun je de producten kopen, natuurlijk mag je me ook altijd een mail sturen als je iets wilt bestellen.

Ik hoop dat je mijn project leuk vind, ik zou het ook erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat.
Hop nu gezellig door naar Carola en kijk welke kleur haar favoriet is.


Monique de Kok je bent nu hier!

Product List

8 opmerkingen:

 1. Wat heb je weer een geweldig leuk setje gemaakt!
  Mooi van eenvoud en zo bij elkaar een super leuke set.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om de set in deze kleuren te zien, een prachtige kaartenset.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw!!! Wat een prachtige set heb je gemaakt!!! Helemaal leuk! I love it, mijn favoriete kleur real red, en die combi met zwart maakt het echt helemaal te gaaf.
  Ik ben hier echt heel enthousiast over, mijn kleur ;-)
  Zo super cool! Bedankt voor je inspiratie.

  Groetjes Suus

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi de combinatie met het zwart, wit en rood. Erg leuke set.

  Groeten,
  Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben dol op setjes en deze set is te gek!
  Echt een cadeautje....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een werk heb je ervan gemaakt. Echt super leuk. Ik heb nu ideetjes genoeg om met deze stempel aan de gang te gaan. xxx

  BeantwoordenVerwijderen