zondag 13 augustus 2017

Scrap Sunday - ..like a diamond.


Welkom weer bij Scrap Sunday.
Elke zondag laten we graag iets zien in het kader van scraps (restjes, wie heeft ze niet!) en/of memory keeping (scrapbooking).

Vandaag geen scraplayout maar een kaart, gemaakt met het papier uit de serie Oh So Eclectic wat nog op mijn tafel lag.

Ik maakte deze kaart voor mijn vriendin die afgelopen week haar 50e verjaardag vierde.


Het is lastig te zien maar de tekst en de blauwe diamant heb ik nog wat extra aangezet met de Wink Of Stella pen voor nog wat extra glinstering.


Aan het eind van dit bericht zie je de materialen die ik heb gebruikt. Als je klikt op een afbeelding kom je terecht in mijn webwinkel en kun je het product aanschaffen. Als je geen credit card hebt mag je mij ook een berichtje sturen, dan maak ik jouw bestelling in orde!

Neem je ook een kijkje bij mijn collega's?
Hieronder vind je een lijst met blogs van mede-demonstratrices die ook regelmatig mee doen aan Scrap Sunday. Klik op hun naam om naar hun blog te gaan. Niet iedereen zal iedere week meedoen, maar je kunt altijd een kijkje nemen op hun blog, want ze maken de mooiste projecten.2 opmerkingen:

  1. Ik vind het een super mooi kaartje.... ik hou van deze kleurencombinatie! Mooi gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat super leuk bedacht Monique....het is een prachtige kaart!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen