vrijdag 11 augustus 2017

Koffie & Kaart

Vandaag stond tijdens de Koffie & Kaart ochtend deze kaart op het program.

We hebben gewerkt met de set Oh So Eclectic, een prachtige set met bijpassende dies. Stijlvolle bloemen en bladeren, voor vele doeleinden geschikt.
Voor deze kaart heb ik gekozen voor de kleuren Peekaboo Peach, Soft Sky en Berry Burst op een achtergrond van Tranquil Tide. Het "raster" is uitgestanst met een stans uit deze set, mooi om zo achtergronden te maken.

Het was een gezellige ochtend, we hebben heerlijk in de tuin kunnen knutselen, de dames gingen weer tevreden en met een mooie kaart naar huis!


Wil jij ook eens zo'n mooie kaart maken?  Kom eens op één van de workshops of laten we een afspraak maken voor een party. Jij nodigt wat vriendinnen, buurvrouwen of collega's uit en ik kom met mijn spullen naar jou en we maken met z'n allen een mooie kaart. Mail met gerust als je interesse hebt.

Hieronder alle gebruikte materialen, klik op de afbeelding om gelijk in mijn webshop te komen om gelijk te kunnen bestellen. Helaas heb je een credit card nodig om af te rekenen, heb je die niet stuur mij gerust een berichtje en ik maak je bestelling met alle plezier in orde.


Product List

1 opmerking: