zaterdag 26 augustus 2017

Happy Celebrations!

Afgelopen week gaf ik weer een hele gezellige workshop! 
Het thema was deze keer Happy Celebrations en de stempelsets "Happy Celebrations" en "Happy Birthday Gorgeous" stonden centraal. Ik had diverse kaarten voorbereid om de verschillende mogelijkheden van de sets te laten zien  en daarnaast gebruikten we ook nog de "Happy Birthday Thinlits Die". 

De dames hebben weer hard gewerkt en hebben de kaarten en het lieve doosje met veel plezier gemaakt. Tijdens een workshop vergeet ik meestal om een paar foto's te maken, maar geloof me, het was weer heel gezellig en er is hard gewerkt.

Hieronder zie je de projecten die we hebben gemaakt. Uiteraard geeft iedereen hier toch ook weer z'n eigen draai aan en dat is nou juist zo leuk, je kunt zoveel leuke dingen maken met de stempelsets en de mooie kleuren, heerlijk om te zien dat iedereen zoveel plezier heeft!

Kom jij ook eens op één van mijn workshops? Aan de rechterkant staan de komende workshops vermeld en als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief ben je altijd als eerste op de hoogte.

(naar een voorbeeld van Crafty Caroline)

Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten