zondag 20 augustus 2017

Scrap Sunday - let's drink champagne...

Welkom weer bij Scrap Sunday.

Elke zondag laten we graag iets zien in het kader van scraps (restjes, wie heeft ze niet!) en/of memory keeping (scrapbooking).


Vandaag weer geen layout maar de uitnodiging voor mijn moeders verjaardag!
Volgende week wordt ze 75 jaar en dat is zeker reden voor een feestje. Ik mocht de uitnodigingen maken en samen hebben we gekozen voor dit ontwerp.


Geïnspireerd door een voorbeeld uit de catalogus van vorig jaar, gemaakt in één van haar lievelingskleuren.  De tekst vonden we wel heel erg toepasselijk, het feest begint tenslotte ook met een glas bubbels! 


Met liefde gemaakt!


Aan het eind van dit bericht zie je de materialen die ik heb gebruikt. Als je klikt op een afbeelding kom je terecht in mijn webwinkel en kun je het product aanschaffen. Als je geen credit card hebt mag je mij ook een berichtje sturen, dan maak ik jouw bestelling in orde!

Neem je ook een kijkje bij mijn collega's?
Hieronder vind je een lijst met blogs van mede-demonstratrices die ook regelmatig mee doen aan Scrap Sunday. Klik op hun naam om naar hun blog te gaan. Niet iedereen zal iedere week meedoen, maar je kunt altijd een kijkje nemen op hun blog, want ze maken de mooiste projecten.


Product List

1 opmerking:

  1. Prachtig Monique....wat leuk dart jij de uitnodigingen voor je moeders verjaardag mocht maken! Alvast van harte gefeliciteerd met haar verjaardag!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen