zaterdag 1 juli 2017

Bloghop Creatieve Harten - 100% Nederlands


Welkom weer bij de maandelijkse bloghop van der Creatieve Harten. Deze maand is ons thema 100% Nederlands en dus heeft iedereen de Nederlandse stempelsets van Stampin' Up! gebruikt.
Wist je dat we op dit moment maar liefst 6 Nederlandse sets hebben? Leuk toch!

Een hartelijk welkom ook voor Janneke de Jong, die deze maand onze gastdesigner is.

Ik ben aan de slag gegaan met de set "Thuiskomen", een superleuke set waarmee je voor heel veel gelegenheden kaarten kunt maken, zelfs voor kerst en de herfst zitten er decoraties bij. Ik heb deze nu niet gebruikt, ik heb het lekker zomers gehouden.

De eerste kaart heb ik gemaakt naar een voorbeeld wat ik vond op Pinterest, gemaakt door Dani Dziama van het Artisan Designteam. Ik vind het altijd wel fijn om bij een nieuwe stempelset eerst even een kaartje "na te maken",gewoon om er een beetje in te komen.
Ik vind het wel een lekker zomers kaartje geworden!


ook de binnenkant versierde ik gezellig. 


Voor de tweede kaart heb ik me laten inspireren door een huis wat wij ooit in Denemarken hebben gezien, prachtig wit met grijs houtwerk, met een mooie veranda met zo'n heerlijk stoel erop. Ooit....

Ik stempelde de deur op Basic Grey cardstock en haalde hem door de embossingfolder Pine Wood Planks, waardoor het zo'n mooie houtnerf krijgt. De deur heb ik gezellig aangekleed met een leuke krans, een gezellig lichtje en een mand met bloemen. De heerlijke stoel komt uit de set Seasonal Layers Thinlits Dies en stanste ik ook uit Basic Grey en ging ook door de embossingfolder voor een houtnerf.
Mijn ideale plaatje voor een zomerhuis!
Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met deze Nederlandse set. 
Wil je hem ook bestellen? Stuur me gerust een berichtje, ik verzorg je bestelling met veel plezier.

Mocht je gebruik willen maken van mijn nieuwsbrief aanbieding voor de maand Juli, meld je dan nog even aan voor mijn nieuwsbrief hiernaast. 
Daarnaast heeft ook Stampin' Up! deze maand een leuke aanbieding: voor elke € 60,- die je besteed in Juli ontvangen je een tegoedbon van € 6,- die je weer kunt besteden in Augustus. Dubbel voordeel dus, hoe leuk is dat! Lees hier meer over in mijn vorig blogbericht.

Helemaal onderaan dit bericht vind je alle gebruikte materialen voor deze kaarten. Klik je op een afbeelding dan kom je direct in mijn webwinkel, zoals gezegd mag je me ook mailen met jouw bestelling.

Als laatste wil ik je nog attenderen op mijn tweedehands stempel verkoop, de voorraad is weer aangevuld dus neem gerust een kijkje.

Hop nu gezellig door naar mijn collega Danielle en laat je verder inspireren! 1. Monique de Kok je bent nu hier!

Product List

16 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart (die grijze)! Wat een details. Ik ben vooral heel benieuwd hoe je die krans zo hebt gekregen. Embossen en stempelen en toch zo'n mooi clean resultaat, wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaartjes, Monique. Die grijze wordt een CASE gevalletje hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi, Monique. Ik heb deze set nog niet, maar hij moet dan toch gaan komen denk ik. Je wordt bedankt... haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat leuk dat jij een andere set hebt gebruikt Monique!
  Je creaties met deze set zijn enig! Die ga ik zeker nog eens casen.
  Dank voor je inspiratie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuke kaartjes Monique! Leuk hoe je de embossingfolders hebt gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kaarten Monique. Leuk hoe je de embossing folders gebruikt hebt. groetjes Jolan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kaartjes Monique ;O)
  Leuk dat ik deze maand mee mag hoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk gedaan! Leuke combi van stempelset. Dank voor de inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow, wat een gaaf kaartje is die grijze. Heel verrassend door de kaart liggend te gebruiken. Je bent heel snel geneigd om hem rechtop te zetten. Bedankt voor de inspiratie. Ik denk dat dit een case-idee wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke kaartjes, ik heb gelijk weer inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ontzettend leuk die grijze " Denemarken" kaart!!! En super om die deur dan ook te eibossen met die houtnerf embossingfolder. Ik heb deze set nog steeds niet, maar ga zo langzamerhand toch wel twijfelen hoor, na al die leuke kaarten.....

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke kaartjes heb je gemaakt.... ik vind deze set echt geweldig! Zo ontzettend veelzijdig te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen