zondag 30 juli 2017

Scrap Sunday! Onstage

Welkom weer bij Scrap Sunday.
Elke zondag laten we graag iets zien in het kader van scraps (restjes, wie heeft ze niet!) en/of memory keeping (scrapbooking).

Vandaag een foto die in april tijdens Onstage gemaakt is. Wij ontmoetten Donna Van Stampin' Up! in de hal, wat een lieverd is ze. Natuurlijk moesten we ook even met haar op de foto!
Haar jurk en het papier Naturally Eclectic matchen perfect, dit moest ik dus wel gebruiken.

Ik ben aan de slag gegaan met de nieuwe Embossing pasta, wat een leuk product is dit! Met behulp van een mask kun je de leukste vormen op het papier krijgen, de pasta ligt op het papier, wat een leuk effect geeft. Het werkt heel eenvoudig, droogt snel op kortom een superleuk product voor wat extra dimensie op je kaart of layout. Verder maakte ik nog wat spetters en gebruikte ik de stempelset en dies "Oh So Eclectic". Ik ben weer blij met het resultaat.

Aan het eind van dit bericht zie je de materialen die ik heb gebruikt. Als je klikt op een afbeelding kom je terecht in mijn webwinkel en kun je het product aanschaffen. Als je geen credit card hebt mag je mij ook een berichtje sturen, dan maak ik jouw bestelling in orde!

Kom je ook een keertje scrappen? Stuur me gerust een berichtje, dan maken we een afspraak!

Neem je ook een kijkje bij mijn collega's?
Hieronder vind je een lijst met blogs van mede-demonstratrices die ook regelmatig mee doen aan Scrap Sunday. Klik op hun naam om naar hun blog te gaan. Niet iedereen zal iedere week meedoen, maar je kunt altijd een kijkje nemen op hun blog, want ze maken de mooiste projecten.
Product List

1 opmerking:

  1. Super leuk effect die pasta. Staat nog op mijn lijstje:)

    Marja

    BeantwoordenVerwijderen