zaterdag 22 juli 2017

cadeautjes

Ik vind het leuk om bij een bestelling een klein aardigheidje te doen. Soms maak ik een kaart of een tag, soms doe ik er zelfs een cadeautje bij. Een bedankje omdat ik het superleuk vind dat je bij mij jouw Stampin' Up! producten bestelt.

Afgelopen week maakte ik deze tags die ik aan het tasje bevestigde. Met de set "Daisy Delight" is zo'n tag zo gemaakt. Een kleine moeite maar een leuk gebaar toch!Volgende week woensdag, 26 juli ga ik weer bestellen. De laatste keer in juli, dus ook de laatste keer de mogelijkheid om te profiteren van het dubbele voordeel!

Alle lezers van mijn nieuwsbrief krijgen van mij deze maand 10% korting op hun bestelling - met een leuke tag of kaart van mij. 
Daarnaast geeft ook Stampin' Up! deze maand een korting: voor elke € 60,- die je bestelt krijg je een kortingscode ter waarde van € 6,- die je in augustus kunt besteden. 
Dat is toch superleuk!
Stuur me een mailtje of een een appje (uiterlijk dinsdagavond 25 juli) met jouw bestelling en ik verzorg het met alle plezier voor jou!


Er is nog een voordeel wat ik je niet wil onthouden: Denk jij erover om bij Stampin' Up! in te stappen als demonstratrice? Denk er dan niet langer over na! 
Wanneer je tussen 1 juli en 31 juli instapt als demonstratrice ontvang je niet alleen het starterspakket met producten die jij zelf uitzoekt ter waarde van € 175 voor maar slechts € 129, maar nu ook het ontzettend leuke Essentials Gift Pack ter waarde van € 87.50!  Dit Gift Pack bevat onder andere onze Paper Snips (het fantastische schaartje), een vouwbeen (bonefolder), tape (snail), gridpaper en de allernieuwste kerststempel. 


Product List 
Clear Block D
€ 10,50
 
Clear Block D
€ 10,50
 
 
Bone Folder
€ 8,50
 
 
Grid Paper
€ 13,50

En...instappen verplicht je tot niets. Je mag alleen voor de korting en deze geweldige aanbieding instappen, je mag uiteraard ook workshops gaan geven en een klantenkring opbouwen, maar dat hoeft niet. Haal je je benodigde kwartaalomzet niet, dan stap je weer uit. Zonder problemen, zonder vragen!

Dit pakket is niet in te wisselen voor andere producten en wordt automatisch bij je Starter Kit toegevoegd.
Wil jij meer weten over hoe je in kunt stappen? Laat het mij dan weten! 

Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten