donderdag 29 juni 2017

Bonus Days en dubbel voordeel!

In de maand Juli kun je nu dubbel voordeel halen! 

De lezers van mijn nieuwsbrief krijgen een leuke korting bij elke bestelling in Juli - abonneer je op mijn nieuwsbrief hiernaast om ook mee te kunnen profiteren!

Daarnaast heeft Stampin' Up! ook een mooie korting in Juli, de Bonus Days zijn namelijk weer terug.
Net als vorig jaar ontvang je van Stampin' Up! bij elke € 60,- een tegoedbon van € 6,- die je weer kunt besteden in de maand Augustus. Hoe leuk is dat.


A.s. zaterdag 1 juli ga ik weer bestellen, dus als je wilt mee profiteren van zowel mijn korting als de korting van Stampin' Up!  stuur me dan voor zaterdag 1 juli 12.00 uur een berichtje met jouw bestelling. 
Uiteraard moet je je wel hebben aangemeld voor mijn nieuwsbrief om van mijn korting te kunnen mee profiteren, dus, als je dat nog niet hebt gedaan. vul hiernaast je naam en e-mailadres in!

Denk jij erover om bij Stampin' Up! in te stappen als demonstratrice? Denk er dan niet langer over na! 
Wanneer je tussen 1 juli en 31 juli instapt als demonstratrice ontvang je niet alleen het starterspakket met producten die jij zelf uitzoekt ter waarde van € 175 voor maar slechts € 129, maar nu ook het ontzettend leuke Essentials Gift Pack ter waarde van € 87.50!  Dit Gift Pack bevat onder andere onze Paper Snips (het fantastische schaartje), een vouwbeen (bonefolder), tape (snail), gridpaper en de allernieuwste kerststempel. Product List
En...instappen verplicht je tot niets. Je mag alleen voor de korting en deze geweldige aanbieding instappen, je mag uiteraard ook workshops gaan geven en een klantenkring opbouwen, maar dat hoeft niet. Haal je je benodigde kwartaalomzet niet, dan stap je weer uit. Zonder problemen, zonder vragen!

Dit pakket is niet in te wisselen voor andere producten en wordt automatisch bij je Starter Kit toegevoegd.
Wil jij meer weten over hoe je in kunt stappen? Laat het mij dan weten! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten