zondag 23 april 2017

Scrap Sunday

 
Welkom weer bij Scrap Sunday! 
Elke zondag laten we graag iets zien in het kader van scraps (restjes, wie heeft ze niet!) en/of memory keeping (scrapbooking).

Ik heb weer een layout gemaakt deze week. Papier wat ik nog over had, twee leuke foto's van mijn nichtjes, een stempelset waarmee ik deze week ook een workshop heb gegeven. Scraps en scrapbooking weer dus!
 
 
 Door een strook wit papier willekeurig te bestempelen maak je je eigen achtergrond papier, deze stempelset paste perfect bij de foto's van de meisjes die heel geconcentreerd aan het helpen waren in de keuken. Zo maak je dus altijd je bijpassende papier! Leuk en handig!
De letters Diner heb ik gestempeld op een restje wit en met de hand geknipt, ideaal zo'n alphabet stempelset, je grijpt nooit meer mis naar een bepaalde letter!
 
 
 
Aan het eind van dit bericht zie je de materialen die ik heb gebruikt. Als je klikt op een afbeelding kom je terecht in mijn webwinkel en kun je het product aanschaffen. Als je geen credit card hebt mag je mij ook een berichtje sturen, dan maak ik jouw bestelling in orde!
 
Neem je ook een kijkje bij mijn collega's?
Hieronder vind je een lijst met blogs van mede-demonstratrices die ook regelmatig mee doen aan Scrap Sunday. Klik op hun naam om naar hun blog te gaan. Niet iedereen zal iedere week meedoen, maar je kunt altijd een kijkje nemen op hun blog, want ze maken de mooiste projecten.

Danielle Bennenk – www.mrsbrightside.nl
Do Bergen - http://www.dospiration.nl
Sandra Korten - http://www.sandrakorten.com
Nina Janssen - http://www.destempelolifant.nl
Monique De Kok – De Brabander - http://bloem-monique.blogspot.nl
Ilse Van Vliet - http://ilsevvliet.blogspot.nl
Diana Besemer – Van Der Vlies - http://www.dianabesemer.blogspot.nl
Ine Van Den Eijnden - http://Madebyinepie.wordpress.com
Leoni Geertsema - http://leonibg.blogspot.nl
Daniƫlle Bras https://creatievedoos.blogspot.nl
Veronique Muller - http://wp.me/p7kGAo-AX
 
 

Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten