donderdag 6 april 2017

#OnStage2017 - swaps..

Als dit bericht online komt ben ik onderweg naar Amsterdam.
We gaan ons onderdompelen in Stampin' Up! de komende dagen. Van vandaag tot en met zaterdag is daar OnStage. De lancering van de nieuwe jaarcatalogus, nieuwe producten, nieuwe kleuren, wij krijgen het allemaal te zien en mogen met een aantal producten zelfs al wat spelen. Zo'n 800 mensen zullen er zijn, uit Nederland, Engeland, Frankrijk, Duitsland en zelfs uit Amerika komen demonstratrices naar Amsterdam voor dit evenement. Volop inspiratie dus, 3 dagen lang!
 
Traditie is om te swappen, je maakt een mooie kaart of andere creatie en ruilt die met je collega's. Op deze manier ontvang je heel veel nieuwe inspiratie en ontmoet je veel nieuwe mensen.
Mijn swap is dit jaar met een set die gelukkig ook volgend jaar nog te vinden in de catalogus, de set Touches of Textures. In mijn vorige blogpost vertelde ik al over deze set. Ik had hem niet zoveel gebruikt nog, maar dat heb ik inmiddels wel goed gemaakt en ik ga hem zeker nog vaker gebruiken. Hij is echt heel leuk!
 
Zo'n 60 kaarten heb ik gemaakt, in zwart-wit, dat is toch wel één van mijn favoriete combinaties.
 
 
 
Net als bij de kaarten van de vorige post heb ik weer lekker gespetterd met de Wink of Stella pen. Zo krijg je een leuke extra shimmer op de kaart. Ik vind dit een leuke techniek met een geweldig resultaat.
Het is lastig op de foto te krijgen, hopelijk snap je wat ik bedoel.
 

 
 

 
Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten