zaterdag 1 april 2017

Flora & Fauna - Creatieve Harten bloghop

 
Wat leuk dat je weer langs komt bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten.
Deze maand is het thema "Flora & Fauna", een lekker breed thema dus je kunt een hoop leuke creaties verwachten.
 
Ik ben aan de slag gegaan met de set "Touches of Texture" een set die ik al een tijdje had liggen maar waar ik nog niet zoveel mee heb gedaan. Zonde eigenlijk want het is een superleuke set. Je kunt er echt alle kanten mee uit, van vintage tot modern, het is allemaal leuk!
 
Ik begon met een kaart na te maken uit de catalogus, CASE'n noemen we dat: Copy And Share Everything, je hoeft niet altijd zelf het wiel uit te vinden. Het is leuk om iets na te maken, je geeft er toch altijd ook net weer je eigen draai aan!  Het is natuurlijk wel leuk als je de credits geeft aan de oorspronkelijke maker. Op blz. 141 van de jaarcatalogus vind je de kaart die ik heb ge-CASEd.
 
 
Onderstaande kaarten maakte ik ook met deze set, ik kon niet stoppen! Zoveel mogelijkheden, je kunt de bloem met diverse stempels "inkleuren" en door ook te variƫren in kleur krijg je weer verschillende bloemen. De blauwe bloem vind ik wat weg hebben van een korenbloem, maar in geel met bruin kan het ook als zonnebloem door.
 

 
Deze kaart is weer heel anders, maar ook met dezelfde set gemaakt:
 
 
Ik stempelde de bloem met zwart op een kraft Note Card en kleurde de bloemetjes en blaadjes in met een witte gelpen. Ik ben weg van het resultaat.
 
Om de kaart nog een subtiele glinster mee te geven heb ik met de Wink of Stella pen wat spetters aangebracht. Je krijgt hiermee een nonchalant effect met een mooie glitter.
Lastig op de foto te krijgen maar hopelijk zie je wat ik bedoel:
 
 
De spettertjes heb ik op alle kaarten gedaan, geeft toch net weer iets extra's.
Je krijgt die spetters door met het kwastje langs de rand van je dop te gaan en zo te spetteren op je kaart. Hieronder zie je hoe, leuk om te doen!

 
Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met mijn kaarten, ik zou een reactie erg waarderen.
Helemaal onderaan dit bericht zie de producten die ik heb gebruikt. Wil je een van deze producten (of andere natuurlijk) bestellen kan dat door mij een mailtje te sturen.
 
Hop nu gezellig door naar Carola, ook zij heeft weer iets moois voor je in petto! 
  
http://carola-creations.blogspot.nl/2017/04/creatieve-harten-flora-en-fauna.html

Caroline van der Straaten
Monique de Kok   hier ben je nu!
 
Product List


Geen opmerkingen:

Een reactie posten