zondag 30 april 2017

Scrap Sunday - Beauty

Welkom weer bij Scrap Sunday.
Elke zondag laten we graag iets zien in het kader van scraps (restjes, wie heeft ze niet!) en/of memory keeping (scrapbooking).
 
Ik maakte een layout met een foto die mijn man van de week maakte van onze blauwe regen. Elk jaar is het weer een feestje als deze plant in bloei staat.
De layout heb ik ge-CASEd (Copy And Share Everything) van een voorbeeld uit de nieuwe Stampin' Up! catalogus. Ik vond het een erg leuk idee om de stansen van de Bloomin' Heart Thinlits Dies te gebruiken als achtergrond. De harten heb ik iets aangezet met inkt om een beetje diepte te creëren, wat bloemetjes uit de bijbehorende stempelset Bloomin' Love als achtergrond, nog wat restjes papier van het Faling In Love papier en voilà, weer een leuke layout!
 
 

 
 
Aan het eind van dit bericht zie je de materialen die ik heb gebruikt. Als je klikt op een afbeelding kom je terecht in mijn webwinkel en kun je het product aanschaffen. Als je geen credit card hebt mag je mij ook een berichtje sturen, dan maak ik jouw bestelling in orde!
 
Neem je ook een kijkje bij mijn collega's?
Hieronder vind je een lijst met blogs van mede-demonstratrices die ook regelmatig mee doen aan Scrap Sunday. Klik op hun naam om naar hun blog te gaan. Niet iedereen zal iedere week meedoen, maar je kunt altijd een kijkje nemen op hun blog, want ze maken de mooiste projecten.

Danielle Bennenk – www.mrsbrightside.nl
Do Bergen - http://www.dospiration.nl
Sandra Korten - http://www.sandrakorten.com
Nina Janssen - http://www.destempelolifant.nl
Monique De Kok – De Brabander - http://bloem-monique.blogspot.nl
Ilse Van Vliet - http://ilsevvliet.blogspot.nl
Diana Besemer – Van Der Vlies - http://www.dianabesemer.blogspot.nl
Ine Van Den Eijnden - http://Madebyinepie.wordpress.com
Leoni Geertsema - http://leonibg.blogspot.nl
Daniëlle Bras https://creatievedoos.blogspot.nl
Veronique Muller - https://makedowithveer.com/ 
Caroline van der Straaten - https://carooskaartjes.blogspot.nl/
 
 

Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten