zondag 7 juli 2024

Christmas in July Marathon * Facebook Hop

Stampin met Monique, Christmas in July, zelfgemaakte kaart, kerstkaart, Stampin' Up!Welkom bij de "Christmas-in-July-Marathon" Hop van de Stampin’ Up! Dreamgirls & Friends.
Via Facebook kun je door hoppen naar mijn teamgenoten.

Een aantal dames uit ons team heeft elkaar uitgedaagd om deze maand elke dag een kerstkaart te laten zien. Op sommige dagen zie je er twee en op andere dagen soms wel 8, ik ben zo benieuwd! Kom jij ons volgen?


Aan het eind van elke week laat ik hier nogmaals mijn kaarten zien. Soms met een korte beschrijving, soms alleen de foto.  Als je op de foto klikt wordt je doorgelinkt naar mijn Stampin' Up! website en zie je welke producten ik heb gebruikt.

Heb je vragen over hoe ik iets heb gemaakt of wil je wat bestellen, stuur me gerust een berichtje!De eerste kaart hierboven en kaart nummer 2 hieronder is gemaakt met de nieuwe stempelset Golden Greenery
Je vind deze set bij de Online Only artikelen... neem daar zeker even een kijkje

#2
Stampin met Monique, Christmas in July, zelfgemaakte kaart, kerstkaart, Stampin' Up!#3
Stampin met Monique, Christmas in July, zelfgemaakte kaart, kerstkaart, Stampin' Up!


Voor kaart nr. 3 werkte ik met de set Forever Forest - met die prachtige bomen en de nieuwe Online Only set Filled with Cheer. 
Die leuke lichtjesslinger zit daarbij... daar kun je toch weer heerlijk mee spelen.

Het is lastig op foto te zetten maar de lichtjes gaf ik glans met de Fine Tip Gluepen - het lijken net echte lampjes zo. 
Superleuk!'


Stampin met Monique, Christmas in July, zelfgemaakte kaart, kerstkaart, Stampin' Up!#4
Stampin met Monique, Christmas in July, zelfgemaakte kaart, kerstkaart, Stampin' Up!


Ik maakte kaart nr. 4 met de set Encircled in Nature. 
Deze set had ik al een tijdje in huis maar nog steeds niets mee gedaan. 
Dit is echt zo'n stempelset waarmee je de meest prachtige kaarten kunt maken, hier moet ik zeker nog veel meer mee spelen.#5
Stampin met Monique, Christmas in July, zelfgemaakte kaart, kerstkaart, Stampin' Up!


Kaart nr. 5 is een eenvoudige Funfold met de Trucking Along stempelset.

De rode truck met de kerstboom in de bak op het voorste paneel, de bomen uit de set Forever Forest op het achterste paneel. 
Echt niet moeilijk om te maken maar wel superleuk!


Stampin met Monique, Christmas in July, zelfgemaakte kaart, kerstkaart, Stampin' Up!#6
Stampin met Monique, Christmas in July, zelfgemaakte kaart, kerstkaart, Stampin' Up!


Voor dag 6 twee kaarten met de Trucking Along stempelset.

Twee nagenoeg identieke kaarten, alleen de achtergrond varieert.

Ik heb een achtergrond gemaakt met de 3D embossingfolder Sneeuwhemel en bij de andere kaart heb ik alleen de cirkel bewerkt met die embossingfolder en heb ik de witte basis aan beide zijden een rilrandje gegeven. Heel eenvoudig met je rilmesje aan beide kanten 3x rillen op halve cm afstand.

Hoe eenvoudig kan het zijn. Stijlvol toch?


Stampin met Monique, Christmas in July, zelfgemaakte kaart, kerstkaart, Stampin' Up!

Stampin met Monique, Christmas in July, zelfgemaakte kaart, kerstkaart, Stampin' Up!Dat waren de kaarten 1 t/m 6.  Blijft je me volgen op Facebook, elke dag laat ik weer een kaart zien!

Volgende week weer hier alle kaarten bij elkaar!
Tot dan!Voor de gebruikte materialen kun je op de foto's klikken.
 
Je wordt dan doorgelinkt naar mijn webwinkel. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen.
Wil je liever niet via de webwinkel bestellen dan kun je mij ook een bestelling mailen. Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling!Dank je wel voor je bezoek, tot een volgende keer!  Geen opmerkingen:

Een reactie posten