maandag 8 juli 2024

Thank you * Stempelschatten bloghop * Vakantie in zicht
Welkom bij de maandelijkse Stempel Schatten Bloghop!

Elke maand laten we verborgen en/of vergeten stempelsets zien, de zogenaamde Stempel Schatten!

Deze maand is het thema Vakantie in zicht.


Stampin met Monique, Stamped with Love, zelfgemaakte kaart, Thanks, stempelschatten, Stampin' Up!Zeer toepasselijk, de vakantieperiode is begonnen.  
Waar denk je aan als je een kaart moet maken in dit thema?
In gedachte ging ik al mijn stempelschatten langs,  iets tropisch met palmbomen of het strand met schelpen. Of  een roadtrip of... nou ja.. mogelijkheden genoeg.

Ik kwam uit op de stempelset Stamped with Love,  met die superleuke postbus.

Want ook dat hoort bij vakantie... iemand vragen of ze de post uit de bus willen halen als jij weg bent.
Een kaartje om diegene dan te bedanken daarvoor is natuurlijk helemaal leuk!Voila... mijn idee was geboren!Stampin met Monique, Stamped with Love, zelfgemaakte kaart, Thanks, stempelschatten, Stampin' Up!


Ik stempelde die leuke postbus en kleurde deze mijn Blending Brush en Lemon Lolly inkt.

De potten bloemen komen uit de set Flower Cart. Ik stempelde en stanste er een aantal en maakte een leuke compositie op mijn kaart.

De achtergrond is gestempelde met Thanks uit de set My Small Business, ik stempelde deze tekst een aantal keren op de basis zonder iedere keer opnieuw te beinkten.
Zo krijg je een leuke variatie aan kleur op de achtergrond, een perfecte basis.  Het lieve envelopje komt ook uit de set Stamped with Love.

Zo bij elkaar een leuk kaartje om iemand te bedanken voor het bijhouden van de post en plantjes tijdens jouw vakantie toch?Wat vind jij van deze kaart?   Vind ik leuk om te horen.


Hop je mee naar mijn collega's?   Ik ben benieuwd wat zij hebben gemaakt in dit thema!


Voor de gebruikte materialen kun je op de foto hieronder klikken.

Stampin met Monique, Stamped with Love, zelfgemaakte kaart, Thanks, stempelschatten, Stampin' Up!
 
Je wordt dan doorgelinkt naar mijn webwinkel. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen.
Wil je liever niet via de webwinkel bestellen dan kun je mij ook een bestelling mailen. Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling!Dank je wel voor je bezoek, tot een volgende keer!  

7 opmerkingen:

 1. Geweldig leuk idee, bij mij kwam meteen het kaartjes sturen vanuit het vakantieadres in me op ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leukerd! Ik stuur nog steeds een aantal kaarten vanaf ons vakantie adres

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooie kaart! Leuk idee, die kleine bloempotjes vind ik heel mooi bij de brievenbus, leuk effect met je woordstempels als achtergrond.
  Groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig leuke kaart, en ook weer goed bedacht! Ik moest meteen aan vroeger denken... toen kreeg je allerlei vakantiekaarten met van die plaatjes van vakantiebestemmingen waar mensen dan waren. Dat is nu een beetje zeldzaam geworden. Maar dat is niet erg, een zelfgemaakte kaart is veel leuker om te krijgen, zeker zo'n mooie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Groeten uit Hendrik-Ido-Ambacht! Vroeger werden die kaarten nog wel eens verstuurd, maar tegenwoordig inderdaad niet meer (zoveel). Goed idee om het een bedankkaartje te laten zijn. Hij is superleuk geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Topidee om zo het thema in te vullen (en je weet wel waarom 🤣) superleuk kaartje en dat bedankje zal gewaardeerd worden! Heel leuk gedaan ✅

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een verrassende interpretatie van het thema! En wat een leuk toepassing voor deze kaart!

  BeantwoordenVerwijderen