zaterdag 10 februari 2024

Tjiep Tjiep Hoera * Facebookhop Stampin' Up! Dreamgirls & Friends * Sale a Bration

Stampin met Monique, tjiep tjiep Hoera, zelfgemaakte kaart, Sale a Bration, Lifetime of Love, Stampin' Up!


Sale a Bration is het thema bij de maandelijkse Facebook Hop van de Stampin' Up! Dreamgirls & Friends  en dat was ook het thema bij de twee wekelijkse challenge op de teamgroep van mijn Engelse collega Michelle Last.

Ik was verliefd geworden op een kaart in de Sale a Bration folder, gemaakt met het prachtige Light & Airy designpapier.  Dit papier kun je nog t/m 29 februari '24 gratis kiezen bij een bestelling van € 60-

Je kunt vast wel zien welke kaart ik bedoel?
Die vogeltjes op hun takjes met die licht gele achtergrondjes... zo lief.  Ik had niet van die mooie kleine takjes om te gebruiken en ik wilde de kaart ook niet helemaal exact namaken. Ik ging voor een standaard formaat en ik gebruikte de Lifetime of love stansen. Die mooie cirkel met blaadjes was perfect. 
Ik stanste het een keer in wit en een keer in Lost Lagoon kaartkarton. Op het witte binnendeel deed ik voorzichtig wat gele inkt met een Blending Brush en de cirkel en het binnendeel voegde ik weer samen. 
Met de Petal Park stempelset stempelde ik een aantal bloemetjes in licht roze, ik knipte een vogeltje uit de mooie designpapier en zo kwam ik tot deze kaart.

Ik ben er weer erg blij mee, wat vind jij er van?


Stampin met Monique, tjiep tjiep Hoera, zelfgemaakte kaart, Sale a Bration, Lifetime of Love, Stampin' Up!Leuk nog om te vertellen dat ik met deze kaart de challenge won bij de Engelse groep. Mijn kaart had de meeste likes gekregen van de collega's. Blijft leuk om te zien dat mensen je kaart leuk vinden en erdoor geïnspireerd zijn.

Hopelijk heb ik jou ook kunnen inspireren?Als je wilt weten wat ik allemaal gebruikte voor deze kaart klik dan op de foto hieronder, zie je de hele lijst.

Stampin met Monique, tjiep tjiep Hoera, zelfgemaakte kaart, Sale a Bration, Lifetime of Love, Stampin' Up!

Wil je iets bestellen?Iedereen die in mijn webwinkel bestelt krijgt een kaart van mij om te bewaren of door te sturen. 
Bestel je in mijn webwinkel en gebruik je de gastvrouwcode - in februari is de code: ME3C3394 - dan krijg je de maand daarop ook nog een aardigheidje.
Wat dat is blijft een verrassing en varieert in het totaal bestelde bedrag in die maand.

Je mag me ook altijd een berichtje sturen natuurlijk, Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling! Ook dan krijg je van mij een zelfgemaakte kaart.


Dank je wel voor je bezoek, tot een volgende keer!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten