zondag 18 februari 2024

GENIET * ENJOY * Lovely & Sweet * Latte Love * #GDP432

Stampin met Monique, Lovely & Sweet, Latte Love, chocomel, slagroom, zelfgemaakte kaart, GDP, GDP432, Stampin' Up!


Warme chocomel met of zonder slagroom?   


De Lovely & Sweet stempelset lag op mijn tafel... een prachtige set met mooie afbeeldingen van vanille, amandel en cacaobonen.. en daar wilde ik mee aan de slag.

De kaart van Elodie Ventroux is deze week de uitdaging bij het Global Design Project,  #GDP432, deze kaart van haar moet je als inspiratie gebruiken. Ik koos voor de schets van deze kaart, gewoon op een normale basiskaart.Samen met de nieuwe stempelset Latte Love kwam ik tot deze kaart, een heerlijk kop warme chocomel met slagroom. Genieten toch!
De achtergrond met de gestempelde cacaobonen vertelt het verhaal mee. 
Op het moment dat ik dit schrijf is het hier koud en nat, de regen slaat tegen de ramen.. perfect om te genieten van zo'n heerlijke kop warme chocomel. Ik drink het niet vaak maar als ik er dan van geniet dan wel met slagroom.  En jij?

De slagroom maakte ik met de ijsjes stans uit de Milkshake Dies met daarop Embossing Pasta. Door deze lekker dik aan te brengen lijkt het toch net echt!


Stampin met Monique, Lovely & Sweet, Latte Love, chocomel, slagroom, zelfgemaakte kaart, GDP, GDP432, Stampin' Up!Alle producten die ik gebruikte vind je als je klikt op onderstaande foto:

Stampin met Monique, Lovely & Sweet, Latte Love, chocomel, slagroom, zelfgemaakte kaart, GDP, GDP432, Stampin' Up!


Wil je iets bestellen?Iedereen die in mijn webwinkel bestelt krijgt een kaart van mij om te bewaren of door te sturen. 
Bestel je in mijn webwinkel en gebruik je de gastvrouwcode - in februari is de code: ME3C3394 - dan krijg je de maand daarop ook nog een aardigheidje.
Wat dat is blijft een verrassing en varieert in het totaal bestelde bedrag in die maand.

Je mag me ook altijd een berichtje sturen natuurlijk, Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling! Ook dan krijg je van mij een zelfgemaakte kaart.


Dank je wel voor je bezoek, tot een volgende keer!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten