zondag 4 februari 2024

Happy Birthday * Memories & More Sweet Thoughts * #GDP430

Stampin met Monique, zelfgemaakte kaart, Sweet Thoughts, Memories & More, GDP430, Stampin' Up!


Deze week was er een schets bij het Global Design Project.Ik had de Memories & More kaarten en de bijpassende kaarten met enveloppen op tafel liggen en wilde met de schets van het Global Design Project aan de slag. 

Perfecte combinatie!

In een handomdraai had ik dit leuke kaartje. Wel erg buiten mijn comfortzone want er kwam geen stempel of inkt aan te pas.

Ideaal is het dus wel, alles past perfect bij elkaar. Je kiest een paar leuke kaartjes, bevestigt het op de basiskaart, wat tekst stickertjes erbij en voila!   


Stampin met Monique, zelfgemaakte kaart, Sweet Thoughts, Memories & More, GDP430, Stampin' Up!De producten die ik gebruikte zie je als je klikt op onderstaande foto:Wil je iets bestellen?Iedereen die in mijn webwinkel bestelt krijgt een kaart van mij om te bewaren of door te sturen. 
Bestel je in mijn webwinkel en gebruik je de gastvrouwcode - in februari is de code: ME3C3394 - dan krijg je de maand daarop ook nog een aardigheidje.
Wat dat is blijft een verrassing en varieert in het totaal bestelde bedrag in die maand.

Je mag me ook altijd een berichtje sturen natuurlijk, Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling! Ook dan krijg je van mij een zelfgemaakte kaart.


Dank je wel voor je bezoek, tot een volgende keer!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten