zaterdag 18 februari 2023

Fancy Flora Suite - Februari opdracht Artisan Designteam

Fancy Flora Suite, Two-Tone Flora stampset, Echt iets bijzonders stempelset, Fancy Flora, layout, scrapbooking, layout, zelfgemaakt, stampin met Monique


De Februari opdracht van het Artisan Designteam, wij mochten werken met de Fancy Flora Suite.


Een prachtige collectie met maar liefst 2 stempelsets met bijpassende stansen, prachtig designpapier, lint en bling. En nog leuker.. de stempelset met de teksten is er ook in het Nederlands, De Echt Iets Bijzonders stempelset.


Ik wilde graag weer een layout maken, scrapbooking vind ik nou eenmaal heerlijk om te doen en daarnaast wil ik laten zien dat je heel goed kunt scrappen met de producten van Stampin' Up!

Fancy Flora Suite, Two-Tone Flora stampset, Echt iets bijzonders stempelset, Fancy Flora, layout, scrapbooking, layout, zelfgemaakt, stampin met Monique

Met het designpapier maakte ik een strook die ik net iets onder het midden op de pagina bevestigde. 

Met de grote stans stanste ik twee keer uit wit kaartkarton, eentje gebruikte ik als mask om de witte basis extra kleur en achtergrond te geven en eentje knipte ik in stukken en bevestigde ik achter de fotostrip. Zo zie je... zo'n stans kun je op meerdere manieren gebruiken.


Fancy Flora Suite, Two-Tone Flora stampset, Echt iets bijzonders stempelset, Fancy Flora, layout, scrapbooking, layout, zelfgemaakt, stampin met Monique

Fancy Flora Suite, Two-Tone Flora stampset, Echt iets bijzonders stempelset, Fancy Flora, layout, scrapbooking, layout, zelfgemaakt, stampin met MoniqueIk maakte ook een kaart en daarbij heb ik juist geen designpapier gebruikt. Hier maakte ik mijn achtergrond met een tekst stempel  en een bloemenstempeltje. 1 kleur kaartkarton en stempelinkt.. meer heb je echt niet perse nodig!


Fancy Flora Suite, Two-Tone Flora stampset, Echt iets bijzonders stempelset, Fancy Flora, layout, scrapbooking, layout, zelfgemaakt, stampin met MoniqueFancy Flora Suite, Two-Tone Flora stampset, Echt iets bijzonders stempelset, Fancy Flora, layout, scrapbooking, layout, zelfgemaakt, stampin met Monique


Hopelijk heb ik je weer kunnen inspireren


De producten die ik heb gebruikt zie je hieronder allemaal staan. Wil je iets bestellen? Klik dan op de foto hieronder. Je mag me ook altijd een berichtje sturen natuurlijk Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling!

Bestel je zelf in mijn webwinkel? Vergeet dan niet mijn gastvrouwcode te gebruiken, in de maand februari is deze : QNGTK2KE  
Doordat jij deze code gebruikt kan ik de omzet van de verschillende orders samenvoegen en jou zo de volgende maand een aardigheidje toesturen.


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten