zaterdag 4 maart 2023

Hoera! - Hop Abroad - Mini Catalogus

Warm Welkom, Warm Welcome, Stampin Up, catalogus, zelfgemaakte kaart, hop abroad, embossing, stampin met monique


Deze kaart maakte ik voor de maandelijkse Instagram Hop van het Hop Abroad Designteam. 
Van over de hele wereld laten we jou vandaag weer prachtige creaties zien. Het thema van deze maand is de Mini Catalogus. Ik koos voor de stempelset Warm Welkom, op bladzijde 66 van de Mini Catalogus Januari April 2023. Dit is denk ik wel één van mijn meest favoriete sets.
 Ik stempelde de stapel cadeautjes met versamark inkt op wit kaartkarton en emboste ze met wit embossingpoeder.  Daarna kleurde ik het witte kaartkarton met een Blending Brush en Bermuda Bay inkt. Je kunt met de Blending Brushes een prachtig kleurverloop maken op je kaart waarbij de ge-emboste afbeeldingen wit blijven.

Vervolgens stempelde ik de tekst hoera en de stippen random ook weer met Bermuda Bay inkt op het kaartkarton en daarmee was de basis klaar.

Ik stanste 3 labels en herhaalde de tekst Hoera nog 3 keer... een strik erbij en voila! Driewerf Hoera!


Warm Welkom, Warm Welcome, Stampin Up, catalogus, zelfgemaakte kaart, hop abroad, embossing, stampin met monique


Kijk je mee wat mijn collega Teri @alaskastamper heeft gemaakt?

Hieronder de lijst met alle Hop Abroad Designteam leden, we zouden het superleuk vinden als je bij ons allemaal een kijkje komt nemen en een reactie achterlaat.

@zsuzsanna_balazs - Zsuzsánna Balázs
@stempeltamtam - Christine Wrede
@maheswarirajaguru - Maheswari Rajaguru
@simple_stamper - Verena Shapiro
@mitosucrafts - Jay Soriano
@stampin_met_monique - Monique de Kok - hier ben je nu!
@alaskastamper - Teri West
@katianesiris - Katia Picollier - Gloux
@stampingbeautynz - Angela Meiritz-ReidDe producten die ik heb gebruikt zie je hieronder allemaal staan. Wil je iets bestellen? Klik dan op de foto hieronder. Je mag me ook altijd een berichtje sturen natuurlijk Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling!

Bestel je zelf in mijn webwinkel? Vergeet dan niet mijn gastvrouwcode te gebruiken, in de maand februari is deze : AXTRP46Y
  
Doordat jij deze code gebruikt kan ik de omzet van de verschillende orders samenvoegen en jou zo de volgende maand een aardigheidje toesturen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten