zondag 12 februari 2023

I'd be lost without you... #GDP380

On the Ocean, Stampin' Up!, Global Designproject, GDP380, zelfgemaakt, kaart, stampin met Monique


Bij het Global Design Project kun je deze week een kaart Casen (Copy and Share Everything) van Janneke. Janneke is een ster in Clean & Simple kaarten met prachtige zachte kleurtjes. Ik wilde ook een poging wagen deze kaart na te maken... maar pasteltinten zijn niet helemaal mijn stijl dus ging ik voor iets fellere kleuren.  In plaats van de sterren stempelde ik de scheepsroeren uit de On The Ocean bundel


On the Ocean, Stampin' Up!, Global Designproject, GDP380, zelfgemaakt, kaart, stampin met Monique


Deze set zal je misschien niet gelijk opvallen of aanspreken maar soms moet je juist even verder kijken en de kleine stempeltjes eens apart bekijken en gebruiken. Je kunt vaak meer met een stempelset dan je in eerste instantie denkt.  
De teksten uit deze set zijn ook weer geweldig.On the Ocean, Stampin' Up!, Global Designproject, GDP380, zelfgemaakt, kaart, stampin met MoniqueDe producten die ik heb gebruikt zie je hieronder allemaal staan. Wil je iets bestellen? Klik dan op de foto hieronder. Je mag me ook altijd een berichtje sturen natuurlijk Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling!

Bestel je zelf in mijn webwinkel? Vergeet dan niet mijn gastvrouwcode te gebruiken, in de maand februari is deze : QNGTK2KE  
Doordat jij deze code gebruikt kan ik de omzet van de verschillende orders samenvoegen en jou zo de volgende maand een aardigheidje toesturen.


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten