donderdag 10 maart 2022

You are Lovely - Art Gallery - Mint Macaron

You are Lovely, Art Gallery stempelset, zelfgemaakte kaart, Stampin Up, Mint Macaron, kleur, uitdaging, Stampin met Monique

Vandaag laat ik je deze kaart zien, helemaal in Mint Macaron met een klein goud accentje.

Mint Macaron, een kleur die ik niet vaak gebruik. Dat was ook de uitdaging van deze week bij ons team de Creatieve Harten:  maak een creatie in jouw minst favoriete kleur.Eigenlijk heb ik niet echt een "niet-favoriete" kleur. Voor elke situatie of emotie kun je een kleur gebruiken, soms past de ene kleur beter bij een bepaalde kaart of bij iets wat je wilt vertellen of uitstralen. Dat is juiste het leuke van alle verschillende kleuren.

Als we het dan hebben over minst favoriete kleur ben ik gaan bedenken welke ik dan het minste gebruik. Dat zijn de kleuren uit de Subtles serie, de pasteltinten en dan met name de kleur Mint Macaron.  Het is niet dat ik deze kleur lelijk vind maar ik vind het eigenlijk een beetje een te softe kleur, ik mis er iets aan. Ik zou er persoonlijk bijvoorbeeld zwart bij gebruiken om het net wat meer body te geven. Puur mijn gevoel.

Dus... daar lag mijn uitdaging.. een kaart met alleen maar Mint Macaron.

You are Lovely, Art Gallery stempelset, zelfgemaakte kaart, Stampin Up, Mint Macaron, kleur, uitdaging, Stampin met Monique

Ik ging aan de slag met de stempelset Art Gallery - deze set is deze maand in de aanbieding trouwens! Je krijgt 20% korting als je in maart deze bundel aanschaft. Hij kost dan maar € 54,25 (in plaats van € 68,-) dat is toch wel een leuk voordeel!
Hier lees je trouwens meer over deze actie en zie je welke bundels nog meer in de aanbieding zijn!


Afijn.. terug naar Mint Macaron. 
Ik stempelde drie bloemen en stanste ze uit en kleurde de randen van mijn kaartkarton met een Blending Brush en Mint Macaron inkt donkerder. Ik doe dit vaker... net even de randen aanzetten met inkt, je krijgt dan net iets meer diepte. 
Kijk maar naar de basiskaart en het stuk kaartkarton erop. Ze zijn beide Mint Macaron alleen het kaarton op de kaart is met inkt bewerkt, je ziet duidelijk het verschil.
Daarna plaatste ik een mask over het stuk kaartkarton en sponste weer met Mint Macaron hier over heen. Niet helemaal over de kaart maar gewoon losje een paar delen. Ik wilde het een beetje vaag laten. Daarna stempelde ik nog een aantal keren de tekst You are Lovely op de achtergrond, de basis was klaar.

You are Lovely, Art Gallery stempelset, zelfgemaakte kaart, Stampin Up, Mint Macaron, kleur, uitdaging, Stampin met Monique

Hier zie je alle elementen iets duidelijker. 
Ik maakte een leuke collage van de drie bloemen. Omdat ik toch nog wel een beetje sprankel miste heb ik nog wat goud toegevoegd. 
De blaadjes en de vormen komen uit het Expressions in Ink Ephemera Pack, ook zo'n leuk item wat je snel vergeet. Ik ben blij dat ik ze weer in beeld heb want het maakt je kaart toch net af.


.You are Lovely, Art Gallery stempelset, zelfgemaakte kaart, Stampin Up, Mint Macaron, kleur, uitdaging, Stampin met Monique

Al met al ben ik eigenlijk best heel blij met deze kaart. Verrassend om een kleur te kiezen die je eigenlijk niet zomaar gepakt zou hebben, misschien ga ik deze kleur nu wel wat vaker gebruiken. 

Heb jij een eigenlijk een kleur die je nooit gebruikt? Ik ben best benieuwd.Hieronder laat ik alle producten zien die ik heb gebruikt. Is er iets wat je wilt bestellen?
Je kunt dat heel makkelijk zelf doen door op de foto van het product te klikken. Dan kom je namelijk direct in mijn webwinkel terecht. Je mag me natuurlijk ook altijd een berichtje sturen. Met alle plezier verzorg ik jouw bestelling.

Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten