woensdag 16 maart 2022

Enjoy - Layout - scrapbooking

Enjoy, layout, scrapbooking, narcissen, Daffodil Daydream, Stampin' Up!, Stampin met Monique

Scrapbooking.. ik hou er van. 

Deze layout maakte ik met het vrolijke Daffodil Afternoon designpapier en de stempelset Daffodil Daydream.  Het papier is inmiddels niet meer te verkrijgen, dit kon je gratis uitzoeken tijdens de afgelopen Sale a Bration periode, maar ik had nog een paar vellen over dus te leuk om niet te gebruiken voor deze layout.

Deze foto maakten we vorig jaar, toen we op een winderige maar mooie dag langs prachtige velden vol narcissen kwamen. 

Enjoy, layout, scrapbooking, narcissen, Daffodil Daydream, Stampin' Up!, Stampin met Monique

Ik stempelde de narcissen op wit kaartkarton en kleurde ze een beetje in met de Stampin' Blends. Niet te netjes, ik wilde gewoon een klein beetje kleur toevoegen. Daarna stanste ik ze uit en maakte een gezellige collage naast de foto.


Enjoy, layout, scrapbooking, narcissen, Daffodil Daydream, Stampin' Up!, Stampin met Monique

Nog een klein cluster aan de bovenkant van de layout met dat lieve labeltje, gestanst met de Tailor Made Tags Dies. Zie je die kleine vlindertjes? Ze geven een leuk extra accentje.


Heerlijk om weer eens een layout te maken met de materialen van Stampin' Up!  Moet ik vaker doen :)


Hieronder staan de materialen die ik heb gebruikt. Wil je iets bestellen kun je gewoon op de foto klikken, dan kom je direct in mijn webwinkel. Je mag me natuurlijk ook altijd een berichtje sturen, ik verzorg met alle plezier jouw bestelling.


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten