woensdag 23 maart 2022

Veel succes - CHchallenge - regenboog

 

regenboog, chchallenge, lieveheersbeestjes, geluksbrengertjes, hello ladybug, stampin' Up!, stampin met monique


Elke week doen we binnen ons team een challenge, dit is alweer de 11e  en deze keer is het thema Regenboog. 


Ik koos dit keer voor het Rainbow Glimmer Paper. Dit prachtige papier staat in de huidige jaarcatalogus en gaat ons wellicht snel verlaten. Reden genoeg om het nog maar een keer in het zonnetje te zetten.

Om te laten zien dat je de bundel geluksbrengertjes niet perse "zoals het hoort" hoeft te gebruiken wilde ik juiste met deze set de regenboog challenge doen. Ik ponste de vleugels van de lieveheersbeestjes uit het regenboog papier en ik maakte een gezellige polonaise.

De kaart is weer een zogenaamde Slim Line kaart, een slanke kaart. 
De basis van deze kaart is een stuk kaartkarton van 21 x 21 cm, in het midden gerild op 10,5 cm. Op deze lange kaart kon ik mooi 5 lieveheersbeestje kwijt.

regenboog, chchallenge, lieveheersbeestjes, geluksbrengertjes, hello ladybug, stampin' Up!, stampin met monique zelfgemaakte kaart, regenboog kleuren, lieveheersbeestjes, stampin met moniqueregenboog, chchallenge, lieveheersbeestjes, geluksbrengertjes, hello ladybug, stampin' Up!, stampin met monique

Om de regenbogen nog een keer terug te laten komen stempelde ik op de ondergrond met Versamark de kleine regenboogjes die in de stempelset All for Baby zitten. Met wit embossingpoeder embosste ik deze regenboogjes waardoor er een leuke subtiele achtergrond ontstond. 
Ik hou daar wel van, kleine details die het thema versterken,


regenboog, chchallenge, lieveheersbeestjes, geluksbrengertjes, hello ladybug, stampin' Up!, stampin met monique

Leuk toch.. deze kleine lieveheersbeestjes of geluksbrengertjes in regenboogkleuren? 
Ik ben weer blij met mijn kaart. Ik ben benieuwd wat jij er van vindt.


Doe je ook mee met deze challenge?
Maak ook een kaart met iets van de regenboog erop en laat jouw creatie op social media zien, gebruik daarbij #chchallenge
Door te zoeken op deze # kun je alle creaties zien. Super leuk toch?!

Ik ben reuze benieuwd naar jouw creatie!

regenboog, chchallenge, lieveheersbeestjes, geluksbrengertjes, hello ladybug, stampin' Up!, stampin met moniqueWil je iets bestellen? Klik op de foto van het product hieronder en je komt in mijn webwinkel. Je mag me natuurlijk ook altijd een berichtje sturen. Ik help je graag!
Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten